Pinocchio 3D

Traductor de Google:

Experiencia inmersiva. Un homenaje emotivo y divertido a la historia, los valores y los personajes de ‘Las aventuras de Pinocho’.

"Pinocchio 3D" es una experiencia inmersiva para familias que se podrá ver por primera vez en España.

Las páginas de uno de los cuentos más universales de todos los tiempos cobran vida en esta exposición que te introducirá en las aventuras y emociones de este personaje inolvidable en un recorrido que te hará descubrir esbozos inspirados en las primeras ilustraciones, proyecciones multimedia con ambientación, sonidos e imágenes y una espectacular sala inmersiva de 100 metros cuadrados.

Más información.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Poble Espanyol de Barcelona.

Del 24 de febrer al 20 de maig, descobriu aquesta experiència immersiva que es podrà veure per primera vegada a l’Estat Espanyol! Un emotiu, immersiu i divertit homenatge a la història, valors i personatges de Les aventures de Pinotxo, un dels contes més universals de tots els temps.

Les pàgines del llibre cobren vida en aquesta exposició al Poble Espanyol per endinsar-vos en les aventures i emocions d’aquest personatge inoblidable en un recorregut que us farà descobrir esbossos inspirats en les primeres il·lustracions, projeccions multimèdia amb ambientació, sons i imatges, i una espectacular sala immersiva de 100m2.

Pinocchio 3D és tota una experiència virtual que permetrà als més petits fer un apassionant viatge gràcies al més entranyable dels titelles; i als adults, tornar per una estona a la infància per re-descobrir i emocionar-se de nou amb aquest clàssic de la literatura italiana i universal que ha conquerit generacions senceres des de fa més de 140 anys.

Produïda per Medartec –productora i distribuïdora italiana d’experiències multimèdia immersives especialitzada en art i cultura–, Pinocchio 3D inclou la visita a tot el Poble Espanyol.

Poble Espanyol de Barcelona

Dirección:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Poble Espanyol de Barcelona
Cuándo
De 24/02/2024 a 20/05/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://tickets.poble-espanyol.com/

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año