Festival Clàssics

Traductor de Google:

Clàssics es un festival de carácter multidisciplinar que nace con la voluntad de divulgar el legado de los clásicos, realizar nuevas interpretaciones y reflexionar sobre el presente.

Cada edición del Clàssics se centrará en una idea, que desarrollarán creadores de primer nivel —músicos, poetas, dramaturgos, videoartistas, escritores, etc.— mediante propuestas artísticas y de pensamiento.

Para dar la bienvenida a cada edición del festival, un año antes se leerá un manifiesto inaugural concebido por personalidades destacadas del mundo de las humanidades. El manifiesto servirá de base a los creadores para elaborar sus propuestas artísticas.

Entre los artistas confirmados para la primera edición figuran Sílvia Pérez Cruz y Andrés Corchero, Àlex Rigola y Heartbreak Hotel, Les Impuxibles (Clara y Ariadna Peya), Roger Mas y Maria Cabrera, Josep Pedrals y David Soler, Paula Bonet y Àlex Gorina.


Clàssics és un festival anual de caràcter multidisciplinari vinculat als temes essencials de la humanitat. Cada edició se centrarà en una idea, i creadors de primer nivell –músics, poetes, dramaturgs, videoartistes, escriptors, etc.– hi presentaran experiències d´art i de pensament inspirades en els clàssics de tots els temps.

El festival neix amb la voluntat de divulgar el llegat clàssics, proposar noves mirades i interpretacions, úniques i diverses, sobre aquest llegat, i provocar una reflexió sobre el present per entendre´l d´una manera més profunda, dinàmica i participativa.
Personalitats destacades del món de les humanitats donaran la benvinguda a cada edició del festival un any abans de la seva celebració a través de la creació i lectura d´un manifest inaugural. Aquest manifest servirà de base als diferents creadors per elaborar les seves propostes artístiques.

El festival està coorganitzat per La Casa dels Clàssics i pel Grup Focus. Una part del seu finançament és un mecenatge pel miler de persones que han comprat l´obra Aurea dicta de Miquel Barceló. Els beneficis obtinguts amb la seva venda serveixen per finançar els projectes divulgatius de La Casa dels Clàssics.

Artistes confirmats per a la primera edició del Festival Clàssics
Josep Maria Pou, actor i director teatral.
Àlex Rigola, director i actor teatral.
Josep Pedrals, poeta i rapsode barceloní.
Roger Mas, cantautor.

Diferents equipaments i espais de la ciutat

Dirección:
C Hospital, 56
:
Ciutat Vella
Barrio:
El Raval
Código postal:
08001
Población:
Barcelona
Dónde
Diferents equipaments i espais de la ciutat
Cuándo
Del 18/10/2019 al 28/11/2019.

Web

Web venta de entradas:
https://festivalclassics.cat/

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año