¿Quieres hacer de pequeño investigador en el MNAC?

Traductor de Google:

Cultura. Si quieres convertirte en un pequeño detective, la colección gótica del MNAC te invita a investigar.

¿Cuál es el horrible crimen que se esconde en el interior del museo? Este fin de semana el Museo Nacional de Arte de Cataluña (MNAC) te propone vivir en primera persona un juego de pistas. Con “Los enigmas del MNAC: se ha pintado un crimen” podrás hacer de detective. Tendrás que utilizar el ingenio y, al mismo tiempo, ser muy observador. Con esta actividad, incluida en el precio de la entrada, conocerás de una manera diferente la colección de arte gótico del MNAC.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Voleu fer de detectius? Empreu les vostres dots d´observació, utilitzeu amb enginy les pistes que anireu trobant a les sales i resoleu l´horrible crim que va tenir lloc fa uns quants segles. Amb aquesta activitat, coneixereu d´una manera diferent la Col·lecció d´Art Gòtic del Museu. Ja veureu com les obres d´art amaguen molts secrets!

S'ha pintat un crim (a partir de 7 anys)Empreu els vostres dots d´observació, utilitzeu amb enginy les pistes que anireu trobant a les sales i resoleu l´horrible crim que va passar fa uns quants segles. Us convidem a conèixer d´una manera diferent la col·lecció d´art gòtic. Ja veureu com les obres d´art amaguen molts secrets!

Activitat autònoma per a majors de 7 anys inclosa en l'entrada general.

AVÍS: Per evitar contagis no lliurem material en paper. Si voleu participar d'aquestes activitats autoguiades us recomanem que us descarregeu els pdf dels itineraris que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Dirección:
C Mirador Palau Nacional, 6*10
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu Nacional d'Art de Catalunya
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año