‘El quadern daurat’

Traductor de Google:

Les funcions d'aquest espectacle han estat suspeses.

Acto Suspendido

Carlota Subirós lleva al escenario el libro publicado en el año 1962 por la premio nobel Doris Lessing, con un reparto encabezado por Nora Navas y en el que figuran Mia Esteve, Javier Beltrán, Guillem Barbosa, Jordi Figueras, Montse Esteve y Marta Ossó.

The Golden Notebook (título original en inglés de la novela, traducida al catalán como El quadern daurat y al castellano como El cuaderno dorado) consagró a Doris Lessing como icono del feminismo.

Es un hecho inédito que esta novela, protagonizada por una mujer que intenta contener el caos de su alma y la sensación de estar a punto de reventar anotando todo lo que le ocurre en cuatro cuadernos diferentes, llegue a un escenario.

The Golden Notebook reúne, en palabras de los responsables de la producción, “los elementos esenciales de la narrativa de Doris Lessing”. En el 2005 la revista Time la clasificó como una de las mejores novelas en lengua inglesa escritas desde 1923.

Subirós manifiesta que la leyó cuando tenía poco más de treinta años y que esta lectura la tocó profundamente. La directora define al personaje protagonista como una “conciencia descarnada e hipersensible que intenta encarnizadamente dejar constancia de cómo vive, cómo sufre y qué desea toda una generación”.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Teatre Lliure.
Es venen les entrades a:
Teatre Lliure.


De Doris Lessing
Adaptació i direcció: Carlota Subirós
Intèrprets Guillem Barbosa, Javier Beltrán, Mia Esteve, Montse Esteve, Jordi Figueras, Nora Navas, Marta Ossó, Fèlix Pons i Vanessa Segura.

A 'El quadern daurat', Anna Wulf, de soltera Anna Freeman, intenta contenir el caos de la seva ànima i la sensació d´estar a punt de fer-se trossos tot anotant el que li passa en quatre quaderns diferents. Al quadern negre escriu sobre la seva activitat com a novel·lista, rememorant les experiències vitals d'infantesa i joventut a Rhodèsia (l'actal Zimbàbue), que són el material de la seva escriptura (les "Fonts") i ironitzant sobre els avatars de la seva obra en la indústria editorial i televisiva (els "Diners"). El quadern vermell recull la seva angoixada militància al Partit Comunista, just en els anys que la mort de Stalin permet que comenci a sortir a la llum la barbàrie del seu règim i en què l´omnipresent amenaça nuclear oprimeix qualsevol somni de futur. El quadern groc és l´esborrany d´una nova novel·la, que recrea la seva pròpia vida amorosa, marcada per un compromís radical amb la llibertat sexual. El quadern blau és un diari del procés de piscoanàlisi que duu a terme amb la terapeuta que, amb estima i burla alhora, anomena Mare Sucre. L´Anna és una consciència descarnada i hipersensible que intenta aferrissadament deixar constància de com viu i com pateix i què desitja tota una generació.

Teatre Lliure

Dirección:
Pg Santa Madrona, 40*46
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Teatre Lliure
Cuándo
Del 05/03/2020 al 12/04/2020.

Web

Web venta de entradas:
www.teatrelliure.com

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año