‘Toruk (El primer vuelo)’ del Cirque du Soleil

Traductor de Google:

La película Avatar, de James Cameron, sirve de inspiración para este espectáculo de la compañía Cirque du Soleil.

Efectos visuales, títeres, una escenografía puntera y una banda sonora muy cinematográfica trasladan al espectador al impactante mundo de Pandora. El espectáculo fusiona el imaginario de James Cameron con la visión artística del Cirque du Soleil gracias a los directores e innovadores multimedia Michel Lemieux y Victor Pilon.

El espectáculo narra las aventuras de Toruk, Tsyal y los dos jóvenes omatikaya, Ralu y Entu. Los cuatro emprenden un viaje hacia las alturas de las montañas Flotantes para salvar el árbol de las Almas de una catástrofe natural y los na’vi de un destino terrible.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.


Inspirat per la pel·lícula de James Cameron, AVATAR, "Toruk - El primer vol" transporta l'espectador al món de Pandora en un escenari visualment impactant. Es tracta d'una odissea narrativa a través d'un món d'imaginació, descobriments i possibilitats.

Mitjançant una fascinant fusió d'efectes visuals, titelles i escenografia d'última generació, acompanyat per una música cinematogràfica que el portarà fins al capdamunt; el Cirque du Soleil deixa la seva marca amb el seu estil singular en el món imaginari de James Cameron i uneix dues visions artístiques de la mateixa família, que capturen la imaginació.

A més, aquesta experiència en viu porta la marca dels directors i innovadors multimèdia Michel Lemieux i Victor Pilon. Es tracta d'una oda vivent a la coexistència simbiòtica dels Na'vi amb la natura, i la seva creença en la interconnectivitat essencial entre tots els éssers vius.

Narrat per un "contacontes Na'vi" i poblat de personatges inoblidables, Toruk - El primer vol és un conte mític que transcorre milers d'anys abans dels esdeveniments de la pel·lícula AVATAR, i abans que els humans posessin peu a Pandora.

Quan una catàstrofe natural amenaça de destruir el sagrat Arbre de les Ànimes, ralu i entu, dos nois Omatikaya a la vora de l'edat adulta, audaçment decideixen prendre les regnes de l'assumpte. En descobrir que Toruk pot ajudar-los a salvar l'Arbre de les Ànimes, emprenen, juntament amb la seva nova amiga, Tsyal, una missió cap a les altures de les Muntanyes Flotants per trobar l'imponent depredador vermell i taronja que domina el cel de Pandora. La profecia es compleix quan una ànima pura sorgeix des dels clans per muntar a Toruk per primera vegada i, així, salvar els Na'vi d'una destinació terrible.

Transport públic
TMB reforçarà el servei d´autobusos tant de pujada com de baixada al recinte per a les sessions d´aquest cap de setmana.

En aquest sentit, els dies 18 i 19 de gener, la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) prolongarà mitja hora el servei i es reforçarà amb més vehicles entre les 20 h i les 21.30 h. A la sortida, TMB habilitarà un servei especial d´autobusos de baixada quan finalitzi l´espectacle (a partir de les 23.05 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d´Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l´indicador de línia "Pl. Espanya - Palau Sant Jordi".

Divendres el metro funciona fins a les dues de la matinada, i dissabte hi ha servei continuat tota la nit.

I pel diumenge, 20 de gener, TMB reforçarà la línia 150 d´autobús amb més vehicles de pujada, entre les 15 h i les 16.30 h, i de baixada a la sortida de l´espectacle, el reforç serà de 18.05 h a 20.05 h.

Diumenge el servei de metro finalitza a les 12 de la nit.

Palau Sant Jordi

Dirección:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Palau Sant Jordi
Cuándo
Del 18/01/2019 al 27/01/2019.

Web

Web venta de entradas:
livenation.com
Web venta de entradas:
www.ticketmaster.es
Web venta de entradas:
www.elcorteingles.es/entradas

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año