Música en los Parques

Traductor de Google:

Cada año los espacios verdes de la ciudad se llenan de música gracias al tradicional festival Música en los Parques. Este año el ciclo empieza el 31 de mayo, a las 21.00 horas, en el parque de la Barceloneta, con un concierto de la cantante Eva Fernández.

Música en los Parques nació hace más de veinte años con el objetivo de acercar la música de calidad a todos los públicos y promover a los intérpretes jóvenes. Al mismo tiempo, el festival pretende potenciar las posibilidades de los parques como espacios de convivencia y ocio también durante los atardeceres y las noches de verano.

Consulta toda la programación aquí.

Otros

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.


Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de la ciutat com espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d´estiu. Els intèrprets dels concerts de música clàssica i jazz, són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat.

En una ciutat com Barcelona, els espais verds de la ciutat son pulmons que, a part de proporcionar espais d´oci, d´esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura i disminuir la contaminació acústica alhora que son l´habitatge de fauna i flora variada.

Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany mantenim les visites guiades prèvies als concerts. D´aquesta manera podreu conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també curiositats d´aquests espais que, de ben segur, us sorprendran.

A més, a la sessió inaugural del cicle, al Parc de la Barceloneta, podreu visitar La Fàbrica del Sol, que és l´equipament de referència per estendre la cultura de sostenibilitat a la ciutat. El nou parc de les Glòries acollirà dos concerts, una oportunitat per conèixer aquest nou espai verd de la ciutat. I el concert de cloenda del cicle es farà al Park Güell, un dels parcs més emblemàtics de Barcelona, on podreu gaudir de la música envoltats d´un patrimoni arquitectònic i natural exepcionals.

Diferents parcs i jardins de la ciutat

Dirección:
Pg Marítim de la Barceloneta, 0
:
Ciutat Vella
Barrio:
La Barceloneta
Código postal:
08003
Población:
Barcelona
Dónde
Diferents parcs i jardins de la ciutat
Cuándo
Del 31/05/2019 al 30/08/2019.

Redes sociales

Twitter:
twitter.com/BCN_Ecologia

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año