Musical "Priscilla, Reina del Desierto"

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Tívoli.

Torna l'inoblidable, icònic, divertit i mític musical: Priscilla, Reina del Desert!

Priscilla, Reina del Desert, és el musical internacional més espectacular i divertit. Narra les aventures de tres artistes drags que atravessen el desert australià amb l'autobús que dóna nom al musical, per trobar l'amor i amistat; i en el qual troben molt més del que mai podrien haver somiat.

Amb 40 artistes, una impressionant col·lecció de més de 500 vestits premiats, 200 tocats extraordinaris i la banda sonora més ballada de la història – amb els èxits més grans de la música disco, des de Tina Turner a Madonna – és el musical "feelgood" per excel·lència.

Guanyador de premis Oscar, Tony i Olivier, s'ha representat a 135 ciutats, 30 països i més de 7 milions de persones l'han ballat.

Al 30è aniversari de l'estrena de la pel·lícula i celebrant els 18 anys de la premiere mundial del musical a Sydney, Priscilla, Reina del Desert, torna al Teatre Tívoli.

Desempolsa les teves perruques i talons, practica les teves millors passades de ball i cobreix-te amb tota la brillantina que puguis trobar perquè el musical més inoblidable, icònic, divertit i mític, està de tornada!

Teatre Tívoli

Dirección:
Casp, 8*10
:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Tívoli
Cuándo
De 01/10/2024 a 24/11/2024

Web

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año