Mobile World Congress 2024

Traductor de Google:

Tecnología móvil. El mayor acontecimiento internacional sobre conectividad y tecnología móvil, este año, centrado en el lema "Future First".

El Mobile World Congress (MWC) se celebra en las instalaciones de Fira Barcelona del 26 al 29 de febrero.  

Se trata del acontecimiento más importante e influyente de la industria de la conectividad, la tecnología móvil y otras innovaciones del sector, y es una oportunidad única para explorar todos los avances y las novedades con las compañías más reconocidas a escala internacional.

El lema "Future First" guiará todas las conferencias, y destaca la urgencia de unir industrias, continentes, tecnologías y comunidades para hacer realidad el potencial del futuro.

La agenda aborda seis subtemas que reflejan las últimas tendencias y tecnologías: "5G and Beyond", "Connecting Everything", "Humanising AI", "Manufacturing DX", "Game Changers" y "Our Digital DNA".

Más información.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via.

El Mobile World Congress (MWC) Barcelona és on conflueixen les tres forces vitals de la nostra indústria: la tecnologia, la comunitat i el comerç. És on 5G es connecta amb els assumptes globals. La indústria connecta amb la tecnologia immersiva i les petites empreses es connecten amb els gegants de la tecnologia. També és on s'escoltaran els debats més importants de l'any.


TMB reforça el servei de metro i tindrà busos llançadora per al dispositiu de mobilitat del Mobile World Congress

Hi haurà més trens en servei a l’L9 Sud de metro per baixar la freqüència de pas i més recursos informatius a les estacions i línies amb més passatge en aquest esdeveniment

Un servei especial de bus llançadora, amb tots els vehicles 100% elèctrics, connectaran la plaça Espanya amb els recintes firals amb un interval d’entre 5 i 11 minuts, depenent del dia

Amb motiu de l’edició 2024 del Mobile World Congress (MWC) o Congrés Mundial del Mòbil, que se celebrarà del 26 al 29 de febrer al recinte Gran Via de la Fira Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) participarà en el dispositiu de mobilitat d’aquest esdeveniment amb la capacitat de transport de les seves xarxes i posant un èmfasi especial en la informació i l’atenció als ciutadans.

 Com en l’anterior edició, el congrés de mòbils i l’esdeveniment per a emprenedors 4YFN se celebraran al recinte firal Gran Via, situat a l’Hospitalet de Llobregat, accessible en metro amb l’ L9 Sud a les estacions de Fira i Europa | Fira i amb l’L10 Sud estació Foc. La línia 9 Sud enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l’aeroport del Prat i té correspondència amb altres línies de metro que connecten amb Barcelona: L1 (Torrassa), L5 (Collblanc) i L3 (Zona Universitària), a més de l’L8, les línies suburbanes i les regionals d’FGC (Europa | Fira). A l’hora punta del matí (7 a 10h) i de la tarda (16 a 20h), coincidint amb l’entrada i la sortida dels congressistes, donada la flexibilitat de les línies automàtiques, l’L9 Sud es reforçarà amb un bucle específic de trens entre les estacions de Collblanc i Fira perquè els intervals siguin d’uns 2 minuts.

Altra opció recomanable d’arribada en metro és l’L10 Sud (ZAL | Riu Vell - Collblanc); baixant a l'estació Foc i caminant 6 minuts s’arriba a l'entrada Nord dels pavellons.

Hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de L9/L10 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l’estació d’Espanya (L1 i L3).

Autobusos regulars i llançadora especial

Una altra via d’arri bada i sortida del recinte firal de l’Hospitalet per l’accés sud és la línia regular de bus H12 (Gornal - Besòs Verneda), a través de la parada Plaça d’Europa. També arriben al recinte les línies regulars de bus de TMB V1 (Districte Gran Via l’Hospitalet - Av. Esplugues), 46 (Pl. Espanya - Aeroport BCN) i 65 (Pl. Espanya - El Prat).

Addicionalment, l’organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d’autobusos llançadora directes que connectaran, amb vehicles 100% elèctrics, la plaça d’Espanya amb els recintes firals de la Gran Via els dies 26, 27 i 28 de febrer de 8 a 20 h. amb un interval de pas de 5-6 minuts, aproximadament; el dia 29 de febrer (últim dia del Mobile) circularà entre les 8 i les 16 h. cada 11-12 minuts, aproximadament.

Fira Barcelona - Recinte Gran Via

Dirección:
Av Joan Carles I, 64
Ciudad:
Hospitalet llobregat
Dónde
Fira Barcelona - Recinte Gran Via
Cuándo
De 26/02/2024 a 29/02/2024

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año