Noches Mágicas en la Casa Batlló

Traductor de Google:

Visita y concierto. Descubre el icónico edificio de Gaudí y disfruta de un concierto en un ambiente único bajo el cielo de Barcelona.

Las Noches Mágicas se estrenan en marzo con seis únicas sesiones. A partir del 31 de marzo la experiencia será diaria y durará hasta finales de verano.

Las Noches Mágicas en la Casa Batlló son una experiencia única: descubre este patrimonio mundial de la UNESCO con nuevas salas inmersivas y disfruta de un concierto de rumba, jazz, flamenco o soul en la azotea.

La duración total es de 2 horas. La visita empieza a las 20 h y el concierto a las 21 h.

Consulta la programación y adquiere tus entradas aquí.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Casa Batlló.
Las localidades se venden en :
Casa Batlló.

Aquest any, Nits Màgiques s'estrena al març amb 6 úniques sessions els dies 10, 11, 17, 18, 24 i 25. A partir del dia 31 de març l'experiència serà diària i durarà fins a finals d'estiu. Les Nits Màgiques inclouen visita al monument a les 20 i concerts a les 21 h. La durada completa de l'experiència és de 2 hores aproximadament.

L'oferta musical de Nits Màgiques comptarà amb 15 artistes de diferents estils musicals. Els artistes confirmats fins ara per al 2023 són: la cantant i compositora catalana d'origen britànic Monica Guech, La Mar de Rumba, una barreja de jazz fusió, bossa nova i rumba amb el duet de María Blanco i David Torras, la cantant, guitarrista i compositora Gigi MacFarlane, Luna Llena, duet de guitarra espanyola i dansa flamenca amb Sergi Vicente i Juan Ruano, la banda de jazz, blues, swing i bongaloo Summer Lovers, la versatilitat del cantant anglès Lexter, Audrey, una jove solista que interpreta temes Pop , Soul i Rhythm & Blues d'artistes com Whitney Houston, Adele, Beyoncé o Rihanna. Finalment, Nika Mills trio, un trio liderat per Nika Mills que inclou teclat i percussió i ofereix un repertori que combina temes clàssics del Jazz i el Soul, amb versions pròpies de temes Pop i Dance.


Casa Batlló

Dirección:
Pg Gràcia, 43
:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casa Batlló
Cuándo
De 10/03/2023 a 04/11/2023

Web

Web venda d'entrades:
http://www.casabatllo.es

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año