Park Güell

Traductor de Google:

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l'hora d'inici de la franja assignada. No es permetrà l'accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l'import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar el Park Güell. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar presencialment, amb cita prèvia, a les Oficines d’Atenció Ciutadanes, trucant al 010 o a través de l’ Oficina Virtual de Tràmits

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica al Park Güell es recomanen diferents accessos: el de Carretera del Carmel, 23 (on també hi ha l'aparcament per a autocars), el del carrer de Larrard (entrada per lateral carrer Olot) i els de l'Avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya i Baixada de la Glòria, als quals s'hi accedeix per escales mecàniques. No es recomana arribar al Park Güell amb vehicle privat, la major part de l'estacionament al voltant del parc és àrea verda exclusiva per residents. Els visitants que arribin en vehicle privat tenen a la seva disposició l’aparcament BSM Travessera de Dalt – Park Güell.  Es recomana  reserva prèvia .

Horarios

Dirección:
Carrer d'Olot, 7
:
Gràcia
Barrio:
la Salut
Ciudad:
Barcelona
Dirección
Carrer d'Olot, 7

Teléfono

Tel.:
010
Información:
934091831 de dilluns a diumenges de 9 h a 21 h

Más información

Web castellà:
https://link.bcn.cat/ePG
Web anglesa:
https://link.bcn.cat/aG

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año