"Pequeños cinéfilos"

Traductor de Google:

CaixaForum ofrece una programación familiar con una selección de películas para iniciar a los más pequeños en el mundo del cine. Las películas se agrupan en ciclos monográficos, y pretende dar a conocer nuevos estilos y diferentes técnicas de animación utilizadas en todo el mundo.

Se puede consultar toda la programación en este enlace.

Horarios

Otros

Se celebra a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Es venen les entrades a:
CaixaForum Centre Social i Cultural.


Petits cinèfils és un programa per educar la mirada gaudint del millor cinema. Disposa d'una programació familiar anual i una selecció acurada i variada de pel·lícules per iniciar els més petits en el món del cinema. Les pel·lícules s'agrupen en cicles monogràfics que tenen com a fil conductor un autor, un realitzador o un estudi d'animació, i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d'animació utilitzades arreu del món.
A la primera sessió de cada cicle comptarem amb un especialista que abordarà, des de la seva experiència, els processos creatius de la projecció. A totes les sessions, un educador presentarà la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la. Els assistents podran comptar també amb un full de sala amb informació i recursos educatius complementaris.

Programació:
- 'La revolta dels contes'
Dissabte 6 d'octubre i diumenge 9 de desembre de 2018

La pel·lícula narra un encreuament de contes clàssics, com el de la Caputxeta o el de la Ventafocs, revisats de manera moderna i políticament incorrecta del cèlebre Roald Dahl.

- ¡La vida d'en Carbassó'
Dissabte 13 d'octubre de 2018

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, on es narra delicadament i es representa molt bé la duresa d'algunes infanteses.

- 'La guerra de los botones'
Dissabte 20 d'octubre de 2018

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

- 'Mary Poppins'
Dissabte 27 d'octubre de 2018

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

- 'Los 400 golpes'
Dissabte 3 de novembre de 2018

La commovedora història d'un jove que, abandonat a la seva sort, s'endinsa lentament en el món del crim, empès pels durs cops que li proporciona la vida.

- 'El meu amic el gegant'
Dijous 6 de desembre de 2018

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

- 'Matilda'
Divendres 7 de desembre de 2018

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.

- 'James y el melocotón gigante'
Dissabte 8 de desembre de 2018

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

CaixaForum Centre Social i Cultural

Dirección:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barrio:
La Font de la Guatlla
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
CaixaForum Centre Social i Cultural
Cuándo
Del 06/10/2018 al 08/12/2018.

Web

Web:
caixaforum.es
Web venta de entradas:
caixaforum.es

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año