Horarios
Días | Horas | Preus | Observaciones | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
a les 11.00 h |
Entrada Gratuïta |
Otros
- Se celebra en:
- Mercat Concepció.
- Se celebra en:
- Biblioteca Sofia Barat.
A càrrec de Sonia Villar i Juan Antonio Cerezuela, artistes visuals.
Et convidem a participar en una activitat on experimentarem amb l'elaboració d'aliments fermentats, mentre compartim històries i memòries del barri de la Dreta de l'Eixample i del Mercat de la Concepció.
Aprendrem el procés de conservació d'aliments mitjançant la fermentació, però anirem més enllà: proposem una fermentació poètica. A partir de les converses que vagin sorgint, connectarem els aliments amb significats, sabers i relats que també volem conservar. Fermentar, en aquest cas, serà també una manera de pensar juntes què val la pena preservar.
Els Sabors i sabers que preservarem, seran compartits en una degustació col·lectiva el dissabte 7 de febrer de 2026, a les 12h, al pati del recinte de la Biblioteca Sofia Barat.
Activitat en el marc del programa Ex-Libris de Homesession en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona i Fundació "la Caixa", ICUB - Ajuntament de Barcelona i OSIC-Generalitat de Catalunya.
Organitza: Biblioteca Sofia Barat i Mercat de la Concepció
Mercat Concepció
- Dirección:
- Carrer d'Aragó, 311*LB
- :
- Eixample
- Barrio:
- la Dreta de l'Eixample
- Ciudad:
- Barcelona
Dónde
- Mercat Concepció
- Cuándo
11/12/2025
Web
También puede interesarte...
-
11a edició '’AI Congress'
Dónde:
- Auditori L'Illa *Illa Diagonal
Cuándo:
- Del 22/10/2025 al 23/10/2025
-
Festa Major de Montbau: Dates de festa major
Dónde:
- Carrers del barri de Montbau
Cuándo:
- Del 26/09/2025 al 05/10/2025
-
Conferencia Mundial sobre Políticas Culturales y Desarrollo Sostenible - Mondiacult 2025
Dónde:
- Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Cuándo:
- Del 29/09/2025 al 01/10/2025