Teatre "Cadires", d'Oriol Genís i Mont Plans

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Goya.

La Mont, després de molts anys farta de carregar l’estigma de ser considerada només una actriu còmica, tenia ganes de fer una obra “profunda” per reflexionar sobre la vellesa i el pas del temps. Una obra com Les cadires de Ionesco, aquell mite del “Teatre de l’absurd” en què dos vells preparen una sala buida plena de cadires per transmetre a uns convidats – que potser ja no vindran mai – el missatge conclusiu de tota una vida.

L’Oriol – probablement l’actor que més personatges ha representat mai a Teatre Nacional de Catalunya – estava una mica cansat de les excentricitats del teatre contemporani i tenia unes ganes enormes de fer un teatre més “relaxat”. Malgrat la seva trajectòria en el món de l’escena més “alternativa” i estrambòtica, l’Oriol va començar fent sarsueles i teatre infantil, i de tant en tant encara es pregunta si no hauria estat més feliç si s’hagués pogut dedicar a fer teatre popular sense aspiracions artístiques ni intel·lectuals.

La Mont va anar a buscar l’Oriol convençuda que li obriria les portes d’alguns teatres públics o subvencionats, i a l’Oriol li va semblar que amb una estrella còmica com la Mont aconseguiria, per fi, tornar al teatre més entretingut per passar l’estona. Però la realitat va ser que durant uns quants anys tots dos actors van recórrer els diferents despatxos de programadors amb les seves propostes, sense gaire èxit. Ara bé: de cop, les coses semblen haver canviat, i aquestes dues velles glòries del teatre català per fi podran plantar les seves cadires en un escenari que les aculli amb els braços oberts... 

Una obra  d'Oriol Genís i Mont Plans

Dramatúrgia i direcció:  Albert Arribas

Intèrprets:  Mont Plans i Oriol Genís

Vídeo:  Arnau Artigas

Producció executiva:  Teorema Teatre

Ajudantia de direcció:  Eva Vilar

Fotografies:  Carme Ferrer

És una producció de Centaure  Produccions i Teorema Teatre

Amb el suport de  l’OSIC

Agraïments:  Família Llurba i Càndida Pérez. Sala Beckett /Obrador Internacional de Dramatúrgia i Espai BES.Ionesco, Fellini, Marília Samper, Marc Rosich, Lluïsa Cunillé i Manolo Da Costa. Jordi Domènech.

Distribució:  Bitò Produccions

Teatre Goya

Dirección:
C Joaquín Costa, 68
:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Goya
Cuándo
De 27/09/2022 a 13/12/2022

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatregoya.cat

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año