Visita completa (La Pedrera Essencial + La Pedrera Night Experience)

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Las localidades se venden en :
Fundació Catalunya La Pedrera.

Amb aquesta entrada combinada visitaràs la Casa Milà de dia i de nit. Descobreix la inspiració natural de Gaudí en cada un dels seus màgics racons.

De dia podràs conèixer amb profunditat l’edifici de Gaudí, per lliure i amb l’ajuda d’una audioguia, inclosa en el preu de l’entrada.

Visitaràs el terrat dels guerrers; l’àtic de la balena amb l’exposició Gaudí, situat a les golfes; el pis de veïns, que recrea la vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle xx; el pati de les flors (al passeig de Gràcia) i el pati de les papallones (al carrer Provença).

De nit visitaràs alguns dels espais de la Casa Milà en grups reduïts. Tindràs un guia que et farà partícip d’una experiència immersiva amb projeccions que tenen la seva culminació amb un videomapping al terrat dels guerrers de La Pedrera.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat. I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços al pati de les papallones. 

No et perdis aquesta entrada combinada per descobrir com, a La Pedrera, Gaudí va deixar parlar la natura en el seu estat més pur.

*Pots fer la visita de nit el mateix dia o fins a 3 dies abans o després de quan programis la teva visita a La Pedrera Essencial.

Fundació Catalunya La Pedrera

Dirección:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Fundació Catalunya La Pedrera
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año