La historia detrás de las sepulturas

Traductor de Google:

Es reprenen les visites quiades a partir del 5 de juliol

Rutas. Una ruta por el Cementeri de Poblenou permite conocer la Barcelona del siglo XIX a través de los personajes que están enterrados.

Pasear por el Cementeri de Poblenou puede convertirse en una lección de historia gracias a las rutas que se organizan y que recorren los cien años de historia del recinto. En sus panteones monumentales hay algunas de las familias más representativas de la ciudad, principalmente industriales y comerciantes, entre los que destacan los indios provenientes de Cuba.

El Cementeri de Poblenou incorpora, además, varios códigos QR que facilitan una breve explicación de la historia del monumento funerario, así como datos sobre el escultor y el estilo arquitectónico.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Cementiri Poblenou.

Aforament per a un màxim de 20 persones. A continuació us expliquem el procediment per realitzar la reserva:

1. Enviar un mail a cementiriescultura@cbsa.cat2. Especificar nom, cognoms, dia, hora, nº d´acompanyants i un telèfon de contacte.3. El nº màxim per reserva seran de 4 persones.4. El comprovant de la reserva serà la resposta del correu per part del departament de comunicació i qualitat.5. Serà obligatori que el mateix dia de l´activitat l´assistent porti la mascareta.

Data màxima de reserva: la sol·licitud s'haurà d'enviar abans del divendres a les 14.00h. (Les visites són en diumenge).

La Ruta del Cementiri de Poblenou consisteix en una visita de la Barcelona del segle XIX a través dels diferents panteons i dels personatges que hi ha enterrats.

La Ruta és una breu reconstrucció de cent anys d'història. Un recorregut que s'inicia l'any 1775, quan el bisbe Climent va beneir el nou recinte funerari, i conclou amb l'Exposició Universal de 1888.

El passeig comprèn 29 sepultures degudament senyalitzades.

Cementiris de Barcelona organitza la ruta nocturna de manera extraordinària dos cops l'any; una, coincidint amb l'inici de primavera, i l'altra, a l'octubre o per Tots Sants.

Cementiri Poblenou

Dirección:
Avinguda d'Icària, 204
:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Cementiri Poblenou
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año