Concert "Rumba All Stars"

Horaris

Altres

Se celebra a:
Avinguda de la Catedral.

Rumba All Stars

Diversos artistes

Catalunya

Rumba catalana

La rumba catalana és part integral de la identitat de Barcelona, un dels gèneres musicals més emblemàtics de la ciutat. Gràcia, Hostafrancs i el carrer de la Cera, al Raval, articulen el triangle barceloní de la rumba, que la comunitat gitana ha mantingut viva generació rere generació.

La rumba catalana és també un fenomen col·lectiu, una experiència compartida; i, en aquest sentit, Rumba All Stars és una celebració, un espai de confluència de diferents generacions rumberes. Una festa comunitària, multicultural integradora i diversa. Perquè el seu cartell reuneix artistes de diferents gèneres, edats i procedències, herència i memòria.

Rumba All Stars és una proposta coral, d’acord amb el caràcter integrador de la rumba i la seva capacitat per transcendir fronteres musicals. Per nodrir-se d’altres gèneres i deixar empremta en músics d’arreu. En donarà testimoni Rumba All Stars, amb Miguel Serviole “Muchacho”, Sam Mosquetón, Miliu Calabuch, Susy Ferrer, Yumitus, Selu Ferrer, Ramón del Pichón, David Domínguez, Climent Campà, Tony Reyes i Jack Tarradellas, a més de convidades i convidats –Los Amaya, Sheila i Esther (de Maruja Limón), Joan Garriga i Yacine Belahcene, entre d’altres. Mataró, un altre punt clau de la rumba catalana, també estarà present en aquest concert.

Avinguda de la Catedral

Adreça:
Avinguda de la Catedral, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Avinguda de la Catedral
Quan
23/09/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any