‘Symphony’

Música immersiva. Una experiència audiovisual per viure i entendre la música clàssica sentint-nos com un músic més dins d'una orquestra.

Symphony és una experiència immersiva audiovisual que ofereix un viatge a través de les emocions i la música amb l'objectiu d'acostar la música clàssica a tots els públics.

Gaudireu de les composicions de Beethoven, Mahler i Bernstein, gràcies al gran director d'orquestra Gustavo Dudamel i els més de 100 músics integrants de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra.

L’experiència Symphony transcorre en dos espais: una primera sala dedicada a la projecció d’un audiovisual projectat en una gran pantalla i amb un sistema de so envoltant, que ens ofereix l’oportunitat de submergir-nos en un univers d’imatges i sons com a preàmbul a la posterior experiència de RV.

La segona sala està destinada a l’experiència immersiva amb equips i visors de realitat virtual.

Durada de l’experiència: 40 minuts.

A partir de 8 anys.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CaixaForum Barcelona.

Gaudeix d'una experiència immersiva audiovisual única, gràcies a la tecnologia de realitat virtual. Un viatge a través de les emocions i la música, de la mà del director d'orquestra Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestra.

A partir de 8 anys.

CaixaForum Barcelona

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any