Bombers: “Qui, què, com”

Infants. Descobriu la tasca que fan els bombers amb aquesta activitat familiar dinamitzada.

L’Espai Bombers Parc de la Prevenció organitza el taller “Qui, què, com”, una activitat familiar dinamitzada sobre la tasca que fan els bombers.

El taller consisteix en una gimcana a l’espai expositiu del centre per trobar una sèrie d’informacions per omplir el Quadern del bomber. Els participants aprendran les característiques del foc i quins són els factors necessaris perquè es produeixi, i coneixeran l’evolució dels bombers al llarg de la història.

Alhora es plantejaran situacions de risc i perill que podem trobar en la vida quotidiana i s’explicaran les pautes que cal seguir per superar-les amb èxit.

L’activitat dura dues hores, i l’edat recomanada per participar-hi és de 6 a 12 anys.

Horaris

L'activitat comença amb la presentació de l´espai expositiu de l´Espai Bombers, on a través de la col·lecció dels Bombers ce Barcelona, aprendrem les característiques del foc i els factors necessaris per a que es produeixi.

A continuació s´explicarà l´evolució de la figura del bomber al llarg de la nostra història, recolzant-nos en les peces de la col·lecció del Cos de Bombers de Barcelona.

L´activitat ens porta a una dinàmica on cadascun dels partcipants haurà de trobar la informació necessària sobre les funcions dels bombers a l´actualitat i les seves tasques, emplenant el seu material de suport i familiaritzant-se amb els elements museogràfics.

A la mateixa vegada se´ls plantejaran situacions de risc i perill en què es poden trobar en la seva vida quotidiana, seguint correctament les passes per tal de superar-les.

Finalment tot el grup reunit exposarà les seves conclusions respecte a allò viscut a l´Espai Bombers.

Espai Bombers Parc de la Prevenció de Barcelona

Adreça:
C Lleida, 30
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Espai Bombers Parc de la Prevenció de Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any