Sala Univers

Infants. Descobreix el cosmos i la seva evolució a la nova Sala Univers de CosmoCaixa.

Endinsa’t en la nova exposició permanent de CosmoCaixa, un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l’evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà.

La Sala Univers aplega 3.500 m² d'experiència renovada amb un fil argumental que comprèn des del big-bang fins a les últimes fronteres del coneixement. Un recorregut lliure que té l’objectiu d'estimular la curiositat científica del visitant a partir d'experiències interactives, d'objectes reals i de reproduccions científiques i artístiques de màxima qualitat.

La Sala Univers reneix juntament amb un laboratori de matemàtiques, en un gest de complicitat amb la disciplina que ens ha donat les eines necessàries per entendre com funciona tot. La sala es presenta com un lloc per explorar aquesta ciència exacta a través de jocs i d’endevinalles matemàtiques.

A més d'aquest laboratori, la Sala Univers integra en el seu discurs dos àmbits emblemàtics del museu: el Mur Geològic i el Bosc Inundat.

 


Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.

Estrenem la Sala Univers! Endinsa´t en la nova exposició permanent de CosmoCaixa i descobreix el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara.

Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l´evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà.

Reobrim l'exposició permanent, 3500 m² d'experiència renovada. La Sala Univers presenta un fil argumental que, cronològicament, comprèn des del big-bang fins a les últimes fronteres del coneixement, un recorregut lliure que té l'objectiu d'estimular la curiositat científica del visitant a partir d'experiències interactives, d'objectes reals i de reproduccions científiques i artístiques de màxima qualitat.

De manera complementària, la sala reneix juntament amb un laboratori de matemàtiques, un gest de complicitat amb la disciplina que ens ha donat les eines necessàries per entendre com funciona tot. La sala es presenta com un lloc per explorar aquesta ciència exacta a través de jocs i endevinalles matemàtiques. A més d'aquest laboratori, la Sala Univers integra en el seu discurs dos àmbits emblemàtics del museu: el Mur geològic i el Bosc Inundat.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Acte permanent

Web

Web venda d'entrades:
https://cosmocaixa.org/ca/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any