Mercat de la Terra. Slow Food Barcelona

  • ..
  • ..
  • ..

 

El moviment Slow Food organitza cada dissabte el Mercat de la Terra als jardins de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, per promoure els productes de quilòmetre zero. Es tracta d’un mercat en què es venen productes locals, de temporada, obtinguts amb processos tradicionals respectuosos amb el medi ambient i a un preu just tant per als compradors com per als productors. L’objectiu principal d’aquesta activitat és escurçar la distància entre la terra i la taula.

El mercat també ofereix demostracions gastronòmiques amb diferents xefs de Slow Food i activitats infantils dins de l’espai Slow Kids, així com música en directe. També s’estan preparant tota una sèrie de noves propostes (xerrades, tallers…) que enriqueixin l’espai i el transformi en un punt de convivència ciutadana.

Horaris


El parc de les Tres Xemeneies –al barri del Poble-sec–, rep productors i consumidors d'aliments locals i km0, un cop per setmana, per tal de consolidar aquest tipus de mercats a la ciutat.

Aquest nou format continua apostant també per la gastronomia –amb la implicació de diferents xefs Slow Food–, a més de les activitats infantils dintre de l'espai Slow Kids i la música en directe. També s'estan preparant tota una sèrie de noves propostes (xerrades, tallers...) que enriqueixin l'espai, i el transformi en un espai de convivència ciutadana.

Jardins de les Tres Xemeneies

Adreça:
Av Paral.lel, 49
:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Jardins de les Tres Xemeneies
Quan
Del 15/10/2016 al 30/03/2019.

Xarxes socials

Facebook:
www.facebook.com/slowfoodbcn/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any