Palo Market Fest

Moda i disseny. S’hi poden adquirir productes fets a mà, dissenys d’autor i accessoris. També hi ha un espai per a la gastronomia.

Palo Alto Barcelona és una antiga fàbrica del segle XIX reconvertida a estudis de disseny i arquitectura que un cop al mes es converteix en un mercat: Palo Market Fest, on se citen moda, dissenys d’autor, música i gastronomia durant un cap de setmana al mes.

La creativitat, l’artesania i l’exclusivitat són el nexe comú entre les marques participants, que són petites empreses locals. Basat en el concepte de street market, la gastronomia també té un espai destacat en aquest mercat, on hi trobareu parades de menjar orgànic i de carrer, moda, complements, joieria, artesania, llibres, discos...

Properes edicions:

  • 6 - 7 juliol
  • 7 - 8 setembre
  • 5 - 6 octubre
  • 2 - 3 novembre
  • 16 - 17 novembre
  • 7 - 8 desembre

Venda d'entrades en línia a partir del dilluns anterior a l'esdeveniment.

Horaris

És un nou mercat per a Barcelona, carrer i sofisticat, basat en el concepte del street market popular, però desenvolupat en un format a la mesura d'una ciutat que s'ha destacat en tot el món per la seva creativitat. Una illa urbana amb un paisatge espectacular on es barreja talent i sensibilitat per gaudir amb els cinc sentits.

Al carrer Pellaires, 30

Adreça:
C Pellaires, 30
:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Al carrer Pellaires, 30
Quan
Des de 13/01/2024 al 08/12/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any