Recorreguts en bicicleta ‘Born Bike’

Rutes en bici. Descobriu Barcelona sobre rodes i gaudiu d’una barreja de cultura, art i diversió.

Amb els tours de Born Bike podreu viure la ciutat de Barcelona d’una forma relaxada i ecològica.

El pla és per a tots els públics, amb rutes segures i tranquil·les, per carrils bici i evitant el tràfic al màxim, i amb l’acompanyament de guies multilingües que coneixen al detall la ciutat i la seva història.

Tours disponibles:

1. Tour Històric & Modernista: Ideal per als amants de l'art i l'arquitectura.  Descobriu la Barcelona antiga i medieval recorrent els seus carrers, secrets i llegendes, arribant a les obres del Modernisme.

2. Beach Tour: Una experiència cultural i de plaer al llarg del litoral. Descobrireu la història, el present i el passat del port, i l'encant dels seus barris típics (la Barceloneta o el Poblenou).

3. Montjuïc : Màgica & Art: Descobriràs els palaus de l'Exposició Internacional del 1929, la Font Màgica, l'Estadi Olímpic i molt més. Un recorregut relaxant per Montjuïc amb les seves meravelloses vistes sobre la ciutat.

4. Tour tapes: Delecteu els vostres paladars descobrint la Barcelona Medieval, l'encant del barri del Born i els seus carrerons, fins a conèixer els plats típics catalans i degustar diferents tapes.

Els tours s’ofereixen en espanyol, anglès, francès, alemany, italià, català i holandès.

Podeu consultar tota la informació al web de Born Bike.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Born Bike Rental & Tours.

Punt de sortida: Born Bike Tours Barcelona.

Itineraris :

1. Tour Platja

Recorregut: Monument a Cristóbal Colón, Drassanes, Port Vell, Palau del Mar, Barri de la Barceloneta, Port Olímpic, Fòrum de les Cultures, Parc Diagonal Mar, Barri Poblenou, Vila Olímpica (JJOO 1992), Parc de la Ciutadella.

2. Tour Històric i Modernisme

Recorregut: Parc de la Ciutadella, Arc de Triomf, Sagrada família, Passeig de Gràcia, Casa Milà (La Pedrera), Casa Batlló, Palau de la Música, La Catedral, Barri Gòtic, Plaça del Rei, Plaça Sant Jaume, Plaça Reial, Monument a Colón i Port Vell.

3. Tour Montjuïc: Màgica & Art

Recorregut: Monument a Cristóbal Colón, Portal de la Pau (Rambles), Drassanes, Plaça Espanya, Font Màgica, Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Palaus de Montjuïc, Palau Sant Jordi, Estadi Olímpic (JJOO 1992), Museu Joan Miró, Mirador de Montjuïc (Miramar), Port Vell.

4. Tour Tapas

Recorregut: Parc de la Ciutadella, Arc de Triomf, Barri del Born, Palau de la Música, La Catedral, Barri Gòtic, Plaça del Rei, Plaça Sant Jaume, Plaça Reial, Monument a Colón, Port Vell, La Barceloneta

Idiomes: espanyol, anglès, francès, alemany, italià, català, holandès. Altres a consultar.


El tour inclou:


Punt de sortida: Born Bike Tours Barcelona

Adreça:
Carrer de la Marquesa, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Punt de sortida: Born Bike Tours Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any