Barcelona sobre patins!

Patinatge. Uniu-vos a les rutes nocturnes que tenen lloc els divendres per recórrer Barcelona sobre rodes.

Per als amants dels patins no hi ha millor opció que conèixer la ciutat sobre rodes. Durant tot l’any els divendres a la nit tenen lloc rutes per Barcelona gratuïtes organitzades per l’Associació de Patinadors de Barcelona.

El punt de trobada on es concentren els patinadors abans de la ruta es troba davant del Centre de la Vila, al carrer de Salvador Espriu, 61, independentment de la ruta que toqui aquella setmana.

Són rutes oficials guiades per voluntaris vestits amb armilles reflectants que col·laboren en el desenvolupament correcte de la ruta. En definitiva, una manera diferent de recórrer la ciutat gaudint del patinatge!

Podeu consultar tota la informació al web de l'Associació de Patinadors de Barcelona.

Horaris

El punt de trobada on es concentren els patinadors abans de la ruta es troba davant del Centre de la Vila, al carrer Salvador Espriu, 61, de la Vila Olímpica, independentment de la ruta que toqui aquella setmana.

Són rutes oficials amb el permís de la guàrdia urbana i l'Ajuntament guiades per "stoppers", voluntaris vestits amb armilles reflectants que col·laboren en el correcte desenvolupament de la ruta.

És necessari poder mantenir un ritme mínim i saber girar i frenar correctament per a poder seguir les rutes amb seguretat.

Inclouen una assegurança de responsabilitat civil a tercers per als socis, sempre que es respectin les normes establertes.

La longitud varia entre 14 i 20 km, i el nivel de dificultat és mig.La duració de la ruta és d'unes dues hores a ritme mig, i aproximadament a meitat de la ruta es fa una aturada d'uns cinc minuts per descansar.

LListat de rutes: BonanovaBornCamp NouCarles III / SantsCarles IIICasc AnticFrancesc MaciàGràciaLessepsNou BarrisPrim ClàssicaPrim amb GràciaRuta Prim RavalSant Andreu

Punt de trobada: davant del Centre de la Vila (Vila Olímpica)

Adreça:
C Salvador Espriu, 61
:
Sant Martí
Barri:
la Vila Olímpica del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Punt de trobada: davant del Centre de la Vila (Vila Olímpica)
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any