Cases Singulars: Visita guiada al Palauet Casades

Patrimoni. Descobrirem l’actual seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

El Palauet Casades està situat al carrer Mallorca de Barcelona. Els seus orígens es deuen a l’encàrrec que va fer Pau Casades al mestre d’obres Agustí Serra i Pujals per a convertir uns terrenys de què disposava en l’Eixample en la seva residència habitual. El 1924, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona va comprar l’edifici a la família per instal·lar la seva seu.

Hi ha visites en català o castellà.

Més informació.

Horaris

Visita guiada al Palauet Casades, actual seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Els seus orígens es deuen a l’encàrrec que va fer Pau Casades al mestre d’obres Agustí Serra i Pujals per convertir uns terrenys de que disposava en la seva residència familiar. El 1924, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona va comprar l’edifici a la família per instal·lar la seva seu.

Al llarg dels anys, les necessitats del Col·legi han fet que els espais es vagin ampliant destacant dos grans intervencions. Una el 1950 que va canviar la façana principal de l’edifici situant-la al xamfrà de carrer Mallorca amb Roger de Llúria. I una altra en els primers anys 70, al carrer Mallorca, amb una edificació moderna totalment diferent a la construcció del Palauet. De tota manera, el Col·legi d’Advocats ha respectat el palau original que es conserva avui dia.

Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya

Adreça:
C Roger de Llúria, 113
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any