Diàlegs Agora Ciutadana 'Cuina i ciència'

Traductor de Google:

Schedule

La cuina i la ciència convergeixen en un terreny fascinant on es combinen sabors, textures i processos químics. La cuina és un laboratori experimental on es produeixen reaccions i transformacions en els aliments. La ciència aporta coneixements sobre la física, la química i la biologia implicades en la preparació del menjar. Els xefs moderns s'inspiren en la ciència per entendre millor els processos culinaris i innovar, utilitzant tècniques per crear plats que combinen art i ciència. Aquesta fusió entre cuina i ciència no només impulsa la creativitat culinària, sinó que també ofereix oportunitats per comprendre millor els aliments, la nutrició i la salut d'una manera més precisa i informada.

Ponents:

Juli Peretó, catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UV, València

Pep Romany, cuiner i artesà, València

Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

Address:
C la Rambla, 115
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona
When
05/06/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year