Discover Barcelona on skates!

Traductor de Google:

For skating enthusiasts there is no better way to get to know the city than on wheels. Every Friday throughout the year there are free routes around Barcelona organised by the skaters’ association, the Associació de Patinadors de Barcelona.
Regardless of the route, the meeting point where all the skaters get together before they set off is in front of the Centre de la Vila, Carrer Salvador Espriu 61.
The routes are official and guided by volunteers wearing reflective jackets, who help make sure they are followed properly. In short, a different way to get around the city while enjoying some skating!

Schedule


El punt de trobada on es concentren els patinadors abans de la ruta es troba davant del Centre de la Vila, al carrer Salvador Espriu, 61, de la Vila Olímpica, independentment de la ruta que toqui aquella setmana.

Són rutes oficials amb el permís de la guàrdia urbana i l'Ajuntament guiades per "stoppers", voluntaris vestits amb armilles reflectants que col·laboren en el correcte desenvolupament de la ruta.

És necessari poder mantenir un ritme mínim i saber girar i frenar correctament per a poder seguir les rutes amb seguretat.

Inclouen una assegurança de responsabilitat civil a tercers per als socis, sempre que es respectin les normes establertes.

La longitud varia entre 14 i 20 km, i el nivel de dificultat és mig.
La duració de la ruta és d'unes dues hores a ritme mig, i aproximadament a meitat de la ruta es fa una aturada d'uns cinc minuts per descansar.

LListat de rutes:
Bonanova
Born
Camp Nou
Carles III / Sants
Carles III
Casc Antic
Francesc Macià
Gràcia
Lesseps
Nou Barris
Prim Clàssica
Prim amb Gràcia
Ruta Prim Raval
Sant Andreu

Punt de trobada: davant del Centre de la Vila (Vila Olímpica)

Address:
C Salvador Espriu, 61
:
Sant Martí
Area:
La Vila Olímpica del Poblenou
Post Code:
08005
City:
Barcelona
Where
Punt de trobada: davant del Centre de la Vila (Vila Olímpica)
When
Ongoing event

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year