Espectacles familiars al Parc d'Atraccions del Tibidabo

Traductor de Google:

Schedule

Dididado

El Dididado és un cinema en quatre dimensions que et permetrà gaudir d’experiències inèdites amb una tecnologia d’avantguarda. Les quatre dimensions són definides per la suma de la tecnologia visual 3D, la qual s’experimenta amb la visualització a través de les ulleres conegudes amb el mateix nom, més els efectes que permet la quarta dimensió.

Horaris: Obert en horari del Parc d'atraccions. Consulta l'horari fent clic  aquí.

Meg and the Lost Sceptre: De 12 h fins a tancament del Parc.

Marionetarium

Al Marionetarium comencem la temporada amb l'espectacle  Pallassos de Fusta, el  show de la companyia més internacional, i doblement premiat ( Millor Disseny de titelles i  Millor Espectacle Visual al Festival de Titelles de Xangai l'any 2013). L'espectacle ha girat per festivals de tot el món a països com Brasil, Turquia, Corea del Sud, Xina, Bulgària, Portugal i Rússia.

Horaris: Caps de setmana i festius a partir de les 13 h.Obert en horari del Parc d'atraccions*. Consulta l'horari fent clic  aquí.

Mascotes del Tibidabo

Coneix a les estrelles del Parc d'atraccions Tibidabo i de la Serra de Collserola! En Ti, l'ocell oriol més simpàtic, la Bi, la salamandra més curiosa, la Da, la guineu més extravertida, i en Bo, el porc senglar més golafre, t'esperen amb un  show ben divertit.

Horaris: de dimecres a diumenge i festius a les 19 h.

A on? Plaça del Jardí (Àrea Panoràmica)

Krüeger Hotel

Vols viure situacions esgarrifoses? Entra al Krüeger Hotel, únic en el seu gènere, i fes una visita terrorífica per l'interior d'un hotel abandonat. Decorat i ambientat amb uns hostes molt especials, personatges del cinema de terror. Viu moments únics i impactants! 

Horaris: Consulta l'horari del Parc fent clic  aquí. Segons l'afluència de visitants, la cua del Krüeger Hotel pot ser tancada abans del fi de l'horari establert.

Restriccions: Edat mínima recomanada: 8 anys.

Nits de Laser Show

Torna al Tibidabo l’espectacle estrella de l’estiu, el Laser Show 2.0. A partir de dimecres 2 d’agost, podreu acabar la jornada de la millor manera: amb l’espectacle de llums, colors i música. 

Horaris: De dimecres a diumenge del mes d'agost a les 21:30 h a la Plaça dels Somnis.

Tibitour

T'agradaria conèixer la història del Tibidabo? Viu la nova experiència del Parc i descobreix, amb una visita guiada, la història, les curiositats i les anècdotes del Parc d'atraccions Tibidabo i la ciutat de Barcelona! A la visita, coneixeràs de primera mà alguns dels espais més reconeguts del Parc. Com ara, l’Estació del Funicular, la Torre de les Aigües o l’Estació de Ràdio Barcelona. Així com algunes de les atraccions més emblemàtiques del Tibidabo, com la Talaia, l’Avió o el Museu dels Autòmats.

Horari: A les 10.30 h en dies quan el Parc d'atraccions es troba obert. Consulta  aquí el calendari del Parc d'atraccions.

On? La visita s'inicia a l'Estació Inferior del Funicular (Plaça Doctor Andreu).

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Address:
Plaça del Tibidabo, 3
:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
City:
Barcelona
Where
Parc d'Atraccions del Tibidabo
When
From 04/03/2023 to 31/12/2023

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year