Fira de Santa Llúcia als voltants de la Catedral de Barcelona

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Organizado por:
Associació Fira de Santa Llúcia.

Aquest any la Fira comença el proper 24 de novembre, gairebé un mes abans del Nadal, amb el que tindreu temps de mirar i triar entre totes les parades, que trobareu a l’Avinguda de la Catedral en uns passadissos més amples que mai per a la vostra comoditat.

Com sabeu, és la fira més antiga pel que fa al món del pessebre i de les tradicions nadalenques. Enguany, celebrem el 237è aniversari des de la primera data confirmada de la seva celebració, el 1786.

La Fira ha estat preparant per tots vosaltres diferents novetats. Aquest any, el mon del pessebre està de celebració, doncs es compleixen 800 anys del primer pessebre, efectuat per Sant Francesc d’Assís a una cova de la localitat de Greccio, a Itàlia.

També s’està treballant en les activitats pels més menuts de la casa que s’ampliaran respecte l’any passat, tant pel que fa a la quantitat d’actes com als dies i horaris.

El dissabte 16 de desembre celebrarem la 30ena Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya, amb diverses activitats i actuacions entre les que es donarà conèixer el “Firaire d’Honor” d’enguany.

Les parades de la Fira s'agrupen en quatre sectors artesanals:

  • Pessebres i figures, on s'ofereixen principalment: complements del paisatge del pessebre, coves, figures, llums de nadal, boles, espelmes i decoració nadalenca per la llar, pessebres i arbres.
  • Verd i vegetació, on podeu trobar arbres naturals o artificials, molsa, tiós de totes mides, suro pelegrí, ramets de la sort, branques d'eucaliptus i similars.
  • Artesania, on trobareu tota mena de productes artesanals i complements com roba, joieria, objectes de decoració i regal i molts d'altres.
  • Simbombes, on us oferiran, a més del tradicional instrument, panderetes i molts d'altres estris per donar un toc musical al vostre nadal.

Voltants de la Catedral de Barcelona

Dirección:
Av Catedral, 1
:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Voltants de la Catedral de Barcelona
Cuándo
De 24/11/2023 a 23/12/2023

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año