Visita combinada 'La Pedrera & Recinte Modernista de Sant Pau'

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Se celebra en:
Sant Pau Recinte Modernista.
Las localidades se venden en :
Fundació Catalunya La Pedrera.

Els monuments modernistes La Pedrera i el Recinte Modernista de Sant Pau ofereixen una visita combinada que et permetrà conèixer les grans obres dels arquitectes catalans Antoni Gaudí i Lluís Domènech i Montaner.

Què veuràs amb aquesta visita?

Per una banda, la Casa Milà, coneguda com La Pedrera, és la darrera obra civil de Gaudí. Un edifici únic, una obra mestra de la natura on es pot entendre amb profunditat l’imaginari de l'arquitecte modernista. Durant la visita podràs recórrer espais de l’edifici com l’icònic Terrat dels guerrers i els seus espectaculars badalots i xemeneies, el Pis dels veïns o el Pati de les flors.

Per l'altra, amb la visita al Recinte Modernista de Sant Pau, que és l'obra més important de Lluís Domènech i Montaner, podràs conèixer el conjunt modernista més gran delmón. El Recinte Modernista està configurat per 12 pavellons envoltats d'espais verds i connectats per galeries subterrànies. Una visita que et descobrirà com era la vida en aquest entorn hospitalari als anys vint del segle passat. 

Quin és el funcionament de l'entrada combinada?

Un cop s’hagi visitat La Pedrera, cal conservar l'entrada i presenta-la a les taquilles del Recinte Modernista de Sant Pau per poder visitar l'Hospital.

(Es tenen 3 mesos des de la data de compra per poder visitar els dos equipaments.Horaris d’obertura del Recinte Modernista de Sant Pau: Dilluns - Diumenge: 9.30 h - 18.30 h)

Sant Pau Recinte Modernista

Dirección:
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Guinardó
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sant Pau Recinte Modernista
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año