Visita guiada en anglès 'La Pedrera Premium'

Traductor de Google:

Horarios

Otros

Se celebra en:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Las localidades se venden en :
Fundació Catalunya La Pedrera.

T'agradaria explorar la Casa Milà de manera completament única i exclusiva? Ara tens l'oportunitat de fer-ho a través de la visita guiada “La Pedrera Premium”.

El que fa que aquesta visita sigui veritablement especial és que està reservada per a un grup selecte de sis persones per cada sessió. Això garanteix que la teva experiència sigui molt personalitzada, amb la dedicació completa d'un guia especialment preparat per fer-te viure una experiència inoblidable.

"La Pedrera Premium" és una visita guiada en anglès que inclou un recorregut excepcional: començaràs al pati de les papallones, després exploraràs el soterrani i la sortida al pati posterior, seguit per una visita al pati de les flors. Des d'allà pujareu a l'ascensor de fusta original, per on pujaven els antics residents, per arribar al pis d'època.

Al pis d'època, tindreu l'oportunitat de sortir al balcó posterior on podreu veure la façana interior de La Pedrera. A més, podràs accedir a l'habitació i al bany, descobrint detalls únics d'aquesta època que no són accessibles a la visita general.

Després pujareu a l'àtic de la balena per una escala única i recorrereu aquest espai, abans d'arribar a la terrassa per gaudir d'una vista espectacular de Barcelona.

La teva experiència culminarà a l'entresòl, amb vistes al Passeig de Gràcia, o bé a la Sala Gaudí, amb una copa de cava i dolços, on podràs gaudir de la bellesa d'aquest lloc icònic.

No deixeu passar aquesta visita exclusiva i descobriu La Pedrera d'una manera única. T'esperem per viure aquesta experiència inoblidable!

Fundació Catalunya La Pedrera

Dirección:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Fundació Catalunya La Pedrera
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año