Clik

Experimentació. Un espai dissenyat per nodrir la curiositat i brindar als més menuts una experiència que els inspiri a explorar, experimentar i descobrir.

Clik és una experiència educativa i divertida on els infants d’entre 3 i 11 anys podran explorar, experimentar i descobrir el món que els envolta de manera segura i estimulant

A Clik descobriran diferents àrees. Hi ha una zona dedicada a l’aire, on podran experimentar amb la velocitat i la direcció del vent. Un altre àmbit està dedicat a la llum i el color, on la canalla jugarà amb calidoscopis per descobrir què és la refracció i la reflexió de la llum. També trobaran un nou espai dedicat a l’aigua, on aprendran, mentre es diverteixen, sobre la gravetat, la tensió superficial i la pressió de l’aigua. I a la zona de construcció, els nens i les nenes tindran a la seva disposició grues o altres equips per construir estructures i ponts, i experimentaran amb diferents materials i tècniques de construcció per descobrir què funciona millor i què no.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.

La curiositat és una qualitat innata en els éssers humans i és especialment rellevant en la canalla, que sempre està en disposició de descobrir el que amaga el món que els envolta.

El nou espai CLIK s’ha dissenyat per nodrir aquesta curiositat i brindar als més menuts una experiència educativa única que els inspiri a explorar, experimentar i descobrir.

Aquest espai busca submergir els infants d’entre 3 i 11 anys en un món de descobriment i aprenentatge, i brindar-los l’oportunitat d’experimentar la ciència com les persones expertes: descobrint, investigant i fent-se preguntes sobre les coses que experimenten.

A Clik descobriran diferents àrees. Una és una zona dedicada a l’aire, on uns mòduls els permetran experimentar amb la velocitat i la direcció del vent. Aquí tindran l’oportunitat de fer volar avions de paper i de veure les diferències de vols en funció de la forma que tinguin i la velocitat de llançament. A més, podran fer flotar diferents elements sobre una gran taula d’aire, provant amb diferents formes i mides.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Des de 23/03/2024 al 24/06/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any