Viviu el capvespre des del mar

El Centre Municipal de Vela ofereix l'oportunitat de veure el capvespre de la ciutat des d'un veler.

Per descobrir Barcelona des d’una altra perpectiva, el Centre Municipal de Vela ofereix un passeig en veler per la costa disfrutant de la sensació única de desplaçar-se pel mar, impulsats per la força del vent.

Observant des d’un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels monitors del centre guiarà l’embarcació per les aigües barcelonines.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Municipal de Vela.
Organitzat per:
Centre Municipal de Vela.

Per a descobrir Barcelona des d'un altre panorama, t'oferim un passeig en veler per la costa, disfrutant de la sensació única de desplaçar-te pel mar, impulsats per la força del vent.

Observant des d'un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels nostres monitors guiarà l'embarcació per a que pugis relaxar-te i disfrutar de l'ambient marí.

Recomanacions:·Calçat esportiu o nàutic (Són recomanables escarpins si se'n disposa)·Roba esportiva en funció de la temporada: ·Primavera - Estiu és necessari dur banyador, samarreta, una gorra i protecció solar·Tardor - Hivern és necessari dur jaqueta tallavents i/o impermeable segons les condicions i la temperatura de l'aigua·Roba completa de recanvi

Adreça:
Moll Gregal, 33
:
Sant Martí
Barri:
la Vila Olímpica del Poblenou
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any