Viviu el capvespre des del mar

Sortida a vela. Un passeig per descobrir Barcelona des d'una altra perspectiva.

El Centre Municipal de Vela us ofereix un passeig en vela lleugera de 2 hores per la costa, des del qual observareu tot l’skyline barceloní mentre gaudiu de la sensació única de navegar amb la força del mar.

Un instructor us acompanyarà durant el passeig, guiant l'embarcació tipus Ludic, perquè pugueu relaxar-vos i gaudir de l'entorn.

Podeu fer les vostres reserves per correu electrònic a info@velabarcelona.com.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Municipal de Vela.
Organitzat per:
Centre Municipal de Vela.

Per a descobrir Barcelona des d'un altre panorama, t'oferim un passeig en veler per la costa, disfrutant de la sensació única de desplaçar-te pel mar, impulsats per la força del vent.

Observant des d'un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels nostres monitors guiarà l'embarcació per a que pugis relaxar-te i disfrutar de l'ambient marí.

Recomanacions:·Calçat esportiu o nàutic (Són recomanables escarpins si se'n disposa)·Roba esportiva en funció de la temporada: ·Primavera - Estiu és necessari dur banyador, samarreta, una gorra i protecció solar·Tardor - Hivern és necessari dur jaqueta tallavents i/o impermeable segons les condicions i la temperatura de l'aigua·Roba completa de recanvi

Centre Municipal de Vela

Adreça:
Moll Gregal, 33
:
Sant Martí
Barri:
la Vila Olímpica del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre Municipal de Vela
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any