“La memòria d’un país”

Exposicions. La historia mil·lenària dels homes i dones de Catalunya.

L’exposició permanent del Museu d’Història de Catalunya “La memòria d’un país” mostra la història mil·lenària dels homes i dones que han viscut a les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya.

Les persones visitants poden conèixer de primera mà quines són les arrels de la nostra història, com va néixer i com es va expandir la nostra nació, els períodes de prosperitat i decadència i l’esdevenir fins a arribar als nostres dies. A més, nombroses escenografies i elements interactius us permeten aproximar-vos-hi de manera lúdica i participativa.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu d'Història de Catalunya.
Inscripcions a:
Museu d'Història de Catalunya.

L'exposició permanent del Museu d´Història de Catalunya, "La memòria d'un país", mostra la història mil·lenària dels homes i dones que han viscut en les terres que avui coneixem amb el nom de Catalunya. El visitant pot conèixer de primera mà quines són les arrels de la nostra història, com va néixer i com es va expandir la nostra nació, els seus períodes de prosperitat i decadència, i el seu esdevenir fins arribar als nostres dies. A més, nombroses escenografies i interactius li permeten aproximar-s'hi de manera lúdica i participativa.

Adreça:
Plaça de Pau Vila, 3
:
Ciutat Vella
Barri:
la Barceloneta
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any