Llums de Nadal a Barcelona 2022

Enllumenat. Cada tarda, centenars de carrers i places s’il·luminen per encendre la màgia del Nadal a Barcelona.

Si visiteu Barcelona per les festes nadalenques, deixeu-vos enlluernar pels llums de Nadal que il·luminaran centenars de carrers i places de la ciutat, des del 24 de novembre fins al 6 de gener.

Aquest any, la ciutat estrena 4 quilòmetres més d'enllumenat nadalenc als carrers Balmes, ronda de Sant Pere, Aragó i Gran Via de les Corts Catalanes, entre d’altres, que sumen a la il·luminació de la plaça d’Urquinaona, l’avinguda del Paral·lel, la via Laietana, el passegi de Gràcia, la plaça de Catalunya i els Mercats Municipals.

Només cal que us deixeu perdre per la ciutat i us impregnareu de l’ambientació festiva i de l’esperit nadalenc.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.

Aquest any, s'han afegit 4 quilòmetres més d'enllumenat nadalenc als carrers Balmes, Ronda Sant Pere, Aragó i Gran Via de les Corts Catalanes, així com en altres vies del Pla de Barris i d'indrets on hi ha en marxa obres de llarga durada.

És el cas dels carrers adjacents a la Via laietana i Sant Pere més alt. També s'ha il•luminat el carrer del Consell de Cent (entre Viladomat i Aribau); Rocafort (entre l’avinguda de Josep Tarradellas i l’avinguda de Roma); carrer de Girona (entre l’Avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes); carrer de Villarroel (entre el carrer de Provença i la Gran Via de les Corts Catalanes) i la ronda de Sant Antoni (entre el carrer del Comte Urgell i la plaça de la Universitat).

També es continua il•luminant la plaça Urquinaona, l’avinguda del Paral•lel i la Via Laietana; els dissenys de l'Estudi Arola seguiran adornant la plaça Catalunya, Aragó i la Gran Via de les Corts Catalanes; i tots els Mercats de Barcelona també es tornaran a vestir de Nadal.

Aquest any, Barcelona ha fet un pas més cap a l'estalvi energètic i ha reduït en 42 hores l’horari de l’enllumenat nadalenc, d'acord amb les patronals del comerç i la restauració.

La col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona amb les entitats comercials de la ciutat fa possible que s’ornamentin centenars de carrers i places.


Horari de funcionament:

- De diumenge a dijous, ambdós inclosos, des de les 17:30 hores fins a les 22:00 hores

- Els divendres i dissabtes de les 17:30 hores fins a les 23:00 hores

*Dijous 24 de novembre, dia de la festa d’encesa, de les 18.30 hores fins les 24 hores


Dies extraordinaris:

  • - Dies 31 de desembre de 2022 i 5 de gener de 2023, de 17:30 a 01:00 hores

A tota la ciutat

:
Ciutat Vella
Població:
Barcelona
On
A tota la ciutat
Quan
Des de 24/11/2022 al 06/01/2023

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any