Mas i Mas Festival

Música. Una temporada de sis mesos i 24 actuacions d'artistes nacionals i internacionals de jazz, blues, soul, hip-hop i altres músiques afins.

L’any 2024, Mas i Mas converteix el Festival en una temporada de sis mesos, entre el 4 de maig i el 25 d’octubre, amb un cartell de figures nacionals i internacionals a les sales 1 i 3 de Jamboree, i també a Paral·lel 62, Apolo i La Paloma.

El cartell contempla la presència d'artistes emblemàtics de la mateixa generació: Kurt Rosenwinkel, Ethan Iverson, Chris Cheek, Gorka Benitez, Jordi Rossy, James Carter i altres; tres artistes molt rellevants del jazz com José James, Cécile McLorin Salvant i Cyrille Aimée; i nous talents de l'altura d'Emmet Cohen, Sara Hanahan i Enrique Oliver.

El programa inclou noms rellevants d'escenes com el blues, el soul el hip-hop: Solomon Hicks, Marta High, The Staples Mr. Singers, Knower, Akua Naru o Warren Walker.

Consulteu el programa.

Altres

Se celebra a:
Jamboree.
Se celebra a:
Sala Paral·lel 62.
Se celebra a:
Sala Apolo.
Se celebra a:
Sala de Festes La Paloma.

El Mas i Mas Festival es transforma aquest any en un cicle de sis mesos i 24 actuacions d’artistes de jazz, blues, soul i hip-hop.

Al Jamboree, Paral·lel 62, Sala Apolo i La Paloma

Població:
Barcelona
On
Al Jamboree, Paral·lel 62, Sala Apolo i La Paloma
Quan
Des de 04/05/2024 al 27/11/2024

Web

Web venda d'entrades:
http://www.masimasfestival.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any