Poblenou Open Night

Exposicions. Jornada de portes obertes i activitats culturals a la comunitat creativa més gran de Barcelona.

La vuitena edició de  Poblenou Open Night se celebrarà el   26 de novembre i obrirà les portes de 19.00 a 24.00 hores per compartir els espais i oferir un ampli ventall de propostes culturals.

Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues, sales de concerts i hotels se sumen a aquesta coneguda proposta de  Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per a aquesta ocasió.

Una jornada de portes obertes que convida a conèixer de prop a la comunitat creativa més gran de Barcelona, amb més de 70 entitats i comerços queoferiran més de 40 activitats relacionades amb l'art, el disseny, la música, l'interiorisme, l'escultura, les vídeoprojeccions, la fotografia, l'art floral, la joieria i la il·lustració.

A més, es farà la segona edició del  MUSIC URBAN CIRCUIT / MUC, un circuit musical per escenaris, sales de concerts i espais singulars del fistricte on una acurada selecció de Dj’s i artistes emergents tindran l’oportunitat de presentar el seu repertori.

El  Poblenou Open Night és tota una declaració d’intencions. Parlem d’un barri que no ha parat de reinventar-se i que des dels seus orígens industrials ha evolucionat fins a convertir-se per mèrits propis en el districte cultural de la capital catalana, seu de les més vibrants iniciatives de tot el territori i més enllà de les nostres fronteres.

El programa de Poblenou Open Night es pot consultar a través de la  web.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Associació Poblenou Urban District.

La vuitena edició de Poblenou Open Night se celebrarà el pròxim 26 de novembre i obrirà les portes de 19 h a 00h per compartir els seus espais i oferir un ampli ventall de propostes culturals.

Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues, sales de concerts i hotels se sumen a aquesta coneguda proposta de Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per a aquesta ocasió.

Una jornada de portes obertes que convida a conèixer de prop a la comunitat creativa més gran de Barcelona amb més de 70 entitats i comerços que, en matèria de cultura, oferiran més de 40 activitats relacionades amb disciplines com art, disseny, música, interiorisme, escultura, vídeoprojeccions, fotografia, art floral, joieria i il·lustració.

A més del que es podrà veure als diferents espais durant l’Open Night, Poblenou Urban District afegim a la programació la segona edició del MUSIC URBAN CIRCUIT / MUC, un circuit musical per escenaris, sales de concerts i espais singulars del Districte on en aquesta ocasió una acurada selecció de Dj’s i artistes emergents tindran l’oportunitat de presentar el seu repertori.

El Poblenou Open Night és tota una declaració d’intencions. Parlem d’un barri que no ha parat de reinventar-se i que des dels seus orígens industrials ha evolucionat fins a convertir-se per mèrits propis en el districte cultural de la capital catalana, seu de les més vibrants iniciatives de tot el territori i més enllà de les nostres fronteres.

L’ Open Night es realitza gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District i compta amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

El programa de Poblenou Open Night es podrà consultar a través de la web

Diferents espais del barri del Poblenou

Adreça:
C Pere IV, 228
:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Diferents espais del barri del Poblenou
Quan
26/11/2021

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any