Visita comentada al Refugi 307

Cultura. Espai patrimonial decisiu per entendre els plans de defensa passiva de Barcelona durant la Guerra Civil.

La resposta de la població, les institucions municipals i els caps militars de l’exèrcit republicà per fer front al terror aeri que va atemorir la ciutat amb gairebé dos-cents bombardeigs.

El Refugi 307 va ser excavat pels veïns del Poble-Sec amb l'objectiu de protegir la població dels bombardejos indiscriminats que va sofrir Barcelona durant la Guerra Civil. Disposa de tres entrades d'accés al carrer Nou de la Rambla i té prop de 400 metres de túnels, amb una alçada de 2,10 metres i una amplària que oscil·la entre 1,5 i 2 metres.

De moment, no es fa explicació a l'interior del refugi, sinó que es realitza una breu explicació abans de l'accés al recinte. La visita és gratuïta per tots els públics mentre no pugui ser guiada.

Horaris

Espai patrimonial decisiu per entendre els plans de defensa passiva de Barcelona durant la Guerra Civil. La resposta de la població, les institucions municipals i els caps militars de l’exèrcit republicà per fer front al terror aeri que va atemorir la ciutat amb gairebé dos-cents bombardeigs

De moment no es fa explicació a l'interior del refugi. Es fa una breu explicació abans de l'accés. De moment la visita es gratuïta per tots els públics mentre no pugui ser guiada.

Adreça:
C Nou de la Rambla, 175
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any