"Grec'19" Festival de Barcelona - L'Antic Teatre, al Grec: Espectacle "A Nation is Born in Me" , a càrrec de Søren Evinson

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes, sent l'únic punt de venda dels descomptes per a grups i Last Minute.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina. Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambles (grups i Last Minute).
Es venen les entrades a:
Antic Teatre - Espai de Creació. A taquilles el mateix dia com a mínim 1 hora abans de l'inici. Entrades sense descompte i també amb descomptes tret de les de venda exclusiva a Tiquet Rambla (grups i Last Minute) i abonaments.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona


Innovadors, arriscats, contemporanis i crítics... Així són els espectacles que programa l´Antic Teatre tot l´any. Durant el Grec, aquest escenari ens ofereix una oportunitat única per donar un cop d´ull a l´escena més nova.

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me explora com aquests elements, i alguns altres, treballen entre si per enfortir-se. La performance construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l´Europa del segle XXI, i les combina amb polítiques d´identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva, provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.

És un espectacle de Søren Evinson, autor, director i intèrpret format a l´Institut del Teatre de Barcelona i a la Central School of Speech and Drama de la Universitat de Londres. Aquesta és la primera peça que ha concebut en solitari, en la qual combina materials coreogràfics amb la paraula i el cant.

Una coproducció de TNT - Terrassa Noves Tendències, Le Phénix Valenciennes (França), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).

Amb el suport del Graner, centre de creació, Mercat de les Flors, Konvent.0, L´Estruch. Fàbrica de creació de les arts en viu (Sabadell), Teatre Enjòlit i Generalitat de Catalunya.

S´adverteix als espectadors i espectadores que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica.

Concepció, autoria, creació i interpretació: Søren Evinson Composició musical: Daniel Papell Acompanyament artístic: Florine Lindner Vestuari: Samara Scott Construcció de l´objecte escènic: Charlie Hope Disseny de la il·luminació: Julia Bauer Acompanyament de producció: Marine Budin

Antic Teatre - Espai de Creació

Address:
C Verdaguer i Callís, 12
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Antic Teatre - Espai de Creació
When
From 24/07/2019 to 28/07/2019.

Phone number

Telephone for event information:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telephone for event information:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year