A route for discovering Barcelona's Modernista side

Traductor de Google:

Atesa l'alerta sanitària pel Coronavirus queda suspesa la venda de la guia de la Ruta del Modernisme i la resta de publicacions de la Ruta

The Modernisme Route is an itinerary for discovering the Barcelona of Gaudí, Domènech i Montaner and Puig i Cadafalch.

Barcelona will be offering opportunities throughout the year for discovering the city’s Modernista gems, on the Modernisme Route. The itinerary offers you an in-depth discovery of impressive palaces, amazing houses, the city’s iconic church and an immense hospital, as well as more popular and everyday works such as pharmacies, shops, boutiques, street lamps and benches.

You will have to buy the Modernisme Route guide – the most complete of its kind – to follow the itinerary, which you will find in the city’s bookshops and Modernisme centres. The guide comes with concessions of up to 50% on ticket prices for all the city’s Modernista monuments, and for the local routes of thirteen of Catalan municipalities.

Schedule

Others

Occur on:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Occur on:
Palau Güell.
Occur on:
Museu Nacional d'Art de Catalunya.
Occur on:
Palau de la Música Catalana.
Occur on:
Casa Batlló.
Occur on:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Occur on:
Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica.
Occur on:
Sant Pau Recinte Modernista.
Occur on:
Pavellons d'Entrada de l'Antiga Finca Güell.
Occur on:
Park Güell.
Occur on:
CosmoCaixa Barcelona.
Occur on:
Palau Montaner.
Occur on:
Palau Macaya.
Occur on:
Observatori Fabra.
Occur on:
Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres.
Occur on:
Casa Terradas - Casa de les Punxes.
Occur on:
Casa Amatller.
Occur on:
Seu de l'Antiga Hidroelèctrica de Catalunya.
Occur on:
Castell dels Tres Dragons.
Occur on:
Casa Calvet.
Occur on:
Edifici Fundació Antoni Tàpies - Antiga Editorial Montaner i Simón.
Occur on:
Conservatori Municipal de Música de Barcelona.
Occur on:
Casa Thomas.
Occur on:
Casa Fuster.
Occur on:
Casa Comalat.
Occur on:
Palau del Baró de Quadras.
Occur on:
Casa Planells.
Occur on:
Casa Vicens.
Occur on:
Edifici Escola de les Teresianes.
Tickets sold at:
Centre del Modernisme *Pavellons Güell.
Tickets sold at:
Institut Municipal del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida.
Organised by:
Institut Municipal del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida.

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari per la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes van fer de Barcelona la capital mundial del Modernisme. Amb aquesta ruta podreu conèixer a fons impressionants palaus, cases sorprenents, el temple símbol de la ciutat i un immens hospital, i també obres més populars i quotidianes com ara farmàcies, comerços, botigues, fanals o bancs, fins a 120 obres que demostren que el Modernisme va arrelar amb força a Barcelona i que encara avui és un art viu i viscut.

Guia del modernisme

La guia és el llibre que us acompanyarà pel recorregut de la Ruta, que inclou fins a 120 obres, considerades les més importants de Barcelona.

Per tal de facilitar el descobriment del patrimoni modernista barceloní, la guia està estructurada en un sol itinerari recomanat, amb desviacions per abastar totes les obres. La ruta sencera, amb visita inclosa a tots els monuments oberts al públic, pot requerir entre quatre dies i una setmana per completar-la.

Com a introducció al Modernisme barceloní, o per a aquells que només disposeu d´unes hores, la Ruta del Modernisme recomana els Barcelona Walking Tours, una passejada organitzada per Turisme de Barcelona, i que comença a l´oficina d´informació de la plaça de Catalunya.

Per a aquells que disposeu d´un sol dia, la guia ofereix la Ruta d'1 dia, que passa de llarg de totes les desviacions. Es pot completar en una sola jornada i permet fer, a més, una visita a un monument obert al públic. Durant els mesos d´hivern, per tal d´aprofitar la llum natural, recomanem fer tot l´itinerari primer i després tornar al monument elegit per fer-ne la visita de l´interior.

Per a aquells que prefereixin anar coneixent les obres mestres del Modernisme barceloní sense seguir cap itinerari, s´han seleccionat els trenta monuments més recomanats.

DescomptesNomés per haver comprat la guia tindreu dret als descomptes de la Ruta del Modernisme. Presentant l´original en qualsevol dels nostres centres del Modernisme us obsequiarem amb el talonari de descomptes per visitar, a preu reduït, els principals edificis modernistes de la ciutat i per a les rutes locals de tretze municipis de Catalunya. Els descomptes tenen una caducitat d´un any des de la data de recollida per tal que es pugui completar la visita a tots el monuments oberts al públic sense presses.

Per a aquells que prefereixin anar coneixent les obres mestres del Modernisme barceloní sense seguir cap itinerari, s´han seleccionat els trenta monuments més recomanats, que són:

HidroelèctricaCastell dels Tres DragonsPalau GüellPalau de la Música CatalanaCasa Calvet MNACCaixaForum, Fàbrica CasaramonaCasa AmatllerCasa BatllóEditorial Montaner i Simó, Fundació Antoni TàpiesConservatori Municipal de MúsicaCasa ThomasPalau MontanerCasa Milà, la PedreraCasa FusterPalau del Baró de QuadrasCasa ComalatCasa Terrades, Casa de les PunxesCasa MacayaCasa PlanellsTemple Expiatori de la Sagrada FamíliaHospital de la Santa Creu i Sant PauPark GüellCasa VicensPavellons GüellCol.legi de las TeresianesTorre BellesguardCosmoCaixa, Museu de la CiènciaObservatori Fabra

Ruta per Barcelona i altres municipis

:
Eixample
City:
Barcelona
Where
Ruta per Barcelona i altres municipis
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year