Taller 'Cuina de tardor amb pasta fil·lo'

Traductor de Google:

Schedule

Originària de l'antic imperi Otomà, la massa fil·lo ha deixat la seva empremta a moltes tradicions culinàries mediterrànies i europees: böreks turcs, briuats marroquins, strudels d'Europa Central, i una infinitat de preparacions tan dolces com salades a Grècia i als Balkans. 

Descobrirem la seva versatilitat de formes i farcits usant dos ingredients estrelles de la tardor: la carbassa i els bolets.

Exemples de receptes:

Böreks turcs de carbassa amb formatge feta, espècies i herbes, o briuats marroquins de carbassa amb cigrons, espècies i ametlles

Strudel de bolets: húngar amb nata (amb o sense paprika); amb gra de fajol, col o xucrut i comí de prat (alcaravia)

• Postres de carbassa: bundevare búlgar, kholokithopita grec o bulemas dulses de balabak de la cuina sefardita

Es farà especial èmfasi en l'aprofitament alimentari i la separació dels residus incl. la fracció orgànica per a compostatge. Dedicarem la part final a fer un tast tots plegats.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

Casal de Barri Torre de la Sagrera

Address:
Carrer de Berenguer de Palou, 64*66
:
Sant Andreu
Neighborhood:
la Sagrera
City:
Barcelona
Where
Casal de Barri Torre de la Sagrera
When
13/11/2025

Website

Web inscripcions:
https://www.torrelasagrera.cat/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year