Unique Houses: Guided tour of the Palauet Casades

Traductor de Google:

Heritage. We’ll be discovering the current headquarters of the Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Palauet Casades is located in Carrer Mallorca de Barcelona. Its origins go back to the work that Pau Casades had commissioned the master builder Agustí Serra i Pujals with, to turn land the former owned in Eixample into his regular place of residence. In 1924, the Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona [Barcelona Lawyers’ Association ] bought the building from the family to house its headquarters.

The guided tours are given in Catalan or Spanish. You can check out further information from the Unique Houses website.

Schedule

Visita guiada al Palauet Casades, actual seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Els seus orígens es deuen a l’encàrrec que va fer Pau Casades al mestre d’obres Agustí Serra i Pujals per convertir uns terrenys de que disposava en la seva residència familiar. El 1924, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona va comprar l’edifici a la família per instal·lar la seva seu.

Al llarg dels anys, les necessitats del Col·legi han fet que els espais es vagin ampliant destacant dos grans intervencions. Una el 1950 que va canviar la façana principal de l’edifici situant-la al xamfrà de carrer Mallorca amb Roger de Llúria. I una altra en els primers anys 70, al carrer Mallorca, amb una edificació moderna totalment diferent a la construcció del Palauet. De tota manera, el Col·legi d’Advocats ha respectat el palau original que es conserva avui dia.

Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya

Address:
C Roger de Llúria, 113
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year