Una ruta para conocer la Barcelona Modernista

Traductor de Google:

Atesa l'alerta sanitària pel Coronavirus queda suspesa la venda de la guia de la Ruta del Modernisme i la resta de publicacions de la Ruta

La Ruta del Modernismo es un itinerario para descubrir la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner y Puig i Cadafalch.

Durante todo el año Barcelona ofrece la posibilidad de descubrir las joyas modernistas de la ciudad con la Ruta del Modernismo. Con este itinerario puedes conocer a fondo impresionantes palacios, casas sorprendentes, el templo símbolo de la ciudad y un inmenso hospital, y también obras más populares y cotidianas como farmacias, comercios, tiendas, farolas o bancos.

Para realizar el itinerario tendrás que comprar la guía de la Ruta del Modernismo (la más completa del Modernismo barcelonés) que se encuentra en las mejores librerías y en los centros del Modernismo. Esta guía incluye descuentos de hasta el 50% en el precio de entrada a todos los monumentos modernistas de la ciudad y para las rutas locales de trece municipios de Cataluña.

Horarios

Otros

Se celebra en:
CaixaForum Centre Social i Cultural.
Se celebra en:
Palau Güell.
Se celebra en:
Museu Nacional d'Art de Catalunya.
Se celebra en:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra en:
Casa Batlló.
Se celebra en:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Se celebra en:
Temple Expiatori de la Sagrada Família - Basílica.
Se celebra en:
Sant Pau Recinte Modernista.
Se celebra en:
Pavellons d'Entrada de l'Antiga Finca Güell.
Se celebra en:
Park Güell.
Se celebra en:
CosmoCaixa Barcelona.
Se celebra en:
Palau Montaner.
Se celebra en:
Palau Macaya.
Se celebra en:
Observatori Fabra.
Se celebra en:
Torre Bellesguard Gaudí - Casa Figueres.
Se celebra en:
Casa Terradas - Casa de les Punxes.
Se celebra en:
Casa Amatller.
Se celebra en:
Seu de l'Antiga Hidroelèctrica de Catalunya.
Se celebra en:
Castell dels Tres Dragons.
Se celebra en:
Casa Calvet.
Se celebra en:
Edifici Fundació Antoni Tàpies - Antiga Editorial Montaner i Simón.
Se celebra en:
Conservatori Municipal de Música de Barcelona.
Se celebra en:
Casa Thomas.
Se celebra en:
Casa Fuster.
Se celebra en:
Casa Comalat.
Se celebra en:
Palau del Baró de Quadras.
Se celebra en:
Casa Planells.
Se celebra en:
Casa Vicens.
Se celebra en:
Edifici Escola de les Teresianes.
Las localidades se venden en :
Centre del Modernisme *Pavellons Güell.
Las localidades se venden en :
Institut Municipal del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida.
Organizado por:
Institut Municipal del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida.

La Ruta del Modernisme de Barcelona és un itinerari per la Barcelona de Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch, que, juntament amb altres arquitectes van fer de Barcelona la capital mundial del Modernisme. Amb aquesta ruta podreu conèixer a fons impressionants palaus, cases sorprenents, el temple símbol de la ciutat i un immens hospital, i també obres més populars i quotidianes com ara farmàcies, comerços, botigues, fanals o bancs, fins a 120 obres que demostren que el Modernisme va arrelar amb força a Barcelona i que encara avui és un art viu i viscut.

Guia del modernisme

La guia és el llibre que us acompanyarà pel recorregut de la Ruta, que inclou fins a 120 obres, considerades les més importants de Barcelona.

Per tal de facilitar el descobriment del patrimoni modernista barceloní, la guia està estructurada en un sol itinerari recomanat, amb desviacions per abastar totes les obres. La ruta sencera, amb visita inclosa a tots els monuments oberts al públic, pot requerir entre quatre dies i una setmana per completar-la.

Com a introducció al Modernisme barceloní, o per a aquells que només disposeu d´unes hores, la Ruta del Modernisme recomana els Barcelona Walking Tours, una passejada organitzada per Turisme de Barcelona, i que comença a l´oficina d´informació de la plaça de Catalunya.

Per a aquells que disposeu d´un sol dia, la guia ofereix la Ruta d'1 dia, que passa de llarg de totes les desviacions. Es pot completar en una sola jornada i permet fer, a més, una visita a un monument obert al públic. Durant els mesos d´hivern, per tal d´aprofitar la llum natural, recomanem fer tot l´itinerari primer i després tornar al monument elegit per fer-ne la visita de l´interior.

Per a aquells que prefereixin anar coneixent les obres mestres del Modernisme barceloní sense seguir cap itinerari, s´han seleccionat els trenta monuments més recomanats.

DescomptesNomés per haver comprat la guia tindreu dret als descomptes de la Ruta del Modernisme. Presentant l´original en qualsevol dels nostres centres del Modernisme us obsequiarem amb el talonari de descomptes per visitar, a preu reduït, els principals edificis modernistes de la ciutat i per a les rutes locals de tretze municipis de Catalunya. Els descomptes tenen una caducitat d´un any des de la data de recollida per tal que es pugui completar la visita a tots el monuments oberts al públic sense presses.

Per a aquells que prefereixin anar coneixent les obres mestres del Modernisme barceloní sense seguir cap itinerari, s´han seleccionat els trenta monuments més recomanats, que són:

HidroelèctricaCastell dels Tres DragonsPalau GüellPalau de la Música CatalanaCasa Calvet MNACCaixaForum, Fàbrica CasaramonaCasa AmatllerCasa BatllóEditorial Montaner i Simó, Fundació Antoni TàpiesConservatori Municipal de MúsicaCasa ThomasPalau MontanerCasa Milà, la PedreraCasa FusterPalau del Baró de QuadrasCasa ComalatCasa Terrades, Casa de les PunxesCasa MacayaCasa PlanellsTemple Expiatori de la Sagrada FamíliaHospital de la Santa Creu i Sant PauPark GüellCasa VicensPavellons GüellCol.legi de las TeresianesTorre BellesguardCosmoCaixa, Museu de la CiènciaObservatori Fabra

Ruta per Barcelona i altres municipis

:
Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Ruta per Barcelona i altres municipis
Cuándo
Evento permanente

También puede interesarte...

En Barcelona, si te aburres...¡es porque quieres!

Descubre todas las actividades que la ciudad te ofrece

Barcelona dispone de mucho que descubrir durante todo el año