“7 vaixells, 7 històries”

Exposicions. Set embarcacions i set històries de set personatges de diverses èpoques.

No hi ha res que representi millor les aventures marítimes que la imatge del vaixell.

Aquesta mostra aborda temes com el descobriment del món, el lleure, el conflicte, la vida a bord d’un transatlàntic, el transport de mercaderies, la pirateria, el viatge i el canvi tecnològic a través de set embarcacions i set històries d’aventures marítimes sorprenents, explicades per set personatges de totes les èpoques.

La nau  Santa María de la Victoria, un balandre del segle XX, el transatlàntic  Royal Edward, el vaixell mixt  City of Paris, el portacontenidors  Pilar, un navili de 80 canons i el xabec de Santa Cristina en són els set vaixells protagonistes.

Els personatges vinculats a cadascuna d’aquestes embarcacions són una estibadora, l’oficial d’un navili, una banyista barcelonina dels anys trenta del segle XX, un capità de vaixell del 1890, el fill d’un cartògraf del 1300, el cuiner d’un transatlàntic i una dona del segle XVII a qui els pirates han segrestat els fills.

L’exposició presenta més de vuitanta objectes de la col·lecció del museu i disposa de mitjans interactius, que permeten experimentar amb l’olfacte, l’oïda i el tacte.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Marítim de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Museu Marítim de Barcelona.

Res no representa millor les aventures marítimes que la imatge del vaixell, En totes les èpoques i a tots els mars, els vaixells han estat els instruments que han permès l'ésser humà comerciar, viatjar, descobrir, lluitar i ara també gaudir. Els vaixells són màquines, però tenen una personalitat, un nom i un caràcter propis, com pot assegurar qualsevol navegant. El vaixell és un vehicle, però també és un contenidor, de coses i de persones, i fins i tot de vivències, d'històries, de mites. Un contenidor que anima a descobrir el que ens és desconegut, com els contenidors d'aquesta exposició.

Us convidem a navegar per diverses narracions utilitzant diferents vaixells com a grans protagonistes, i hem triat, entre moltes possibilitats, set grans temes universals: el conflicte, el lleure, el descobriment del món, el transport de mercaderies, la pirateria, el viatge i el canvi tecnològic. Totes les peces de l'exposició formen part de les col·leccions de l'MMB.

Adreça:
Avinguda de les Drassanes, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any