Taller 'Cuina crítica i descolonial'

Horaris

Mentre ens ensenya a preparar una recepta que fusiona diferents cultures gastronòmiques, l'Ana Luisa Islas ens llegeix fragments del seu llibre 'Mejor oler a mar: apuntes sobre la descolonización del estómago' i ens convida a mirar cap al Sud Global per qüestionar-nos la relació entre els aliments que consumim i la història dels pobles originaris de Llatinoamèrica, així com a reflexionar de manera crítica sobre els pilars que fonamenten la nostra societat i qüestions com l'apropiació cultural o la migració. Al final de la xerrada es permetrà un espai degustació distès on la conversa segueix el seu curs.

Activitat emmarcada dins del programa Biblioteques sense fronteres.

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Adreça:
Carrer del Segre, 24*32
:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
Quan
03/11/2025

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any