Taller 'Cuina de tardor amb pasta fil·lo'

Horaris

Originària de l'antic imperi Otomà, la massa fil·lo ha deixat la seva empremta a moltes tradicions culinàries mediterrànies i europees: böreks turcs, briuats marroquins, strudels d'Europa Central, i una infinitat de preparacions tan dolces com salades a Grècia i als Balkans. 

Descobrirem la seva versatilitat de formes i farcits usant dos ingredients estrelles de la tardor: la carbassa i els bolets.

Exemples de receptes:

Böreks turcs de carbassa amb formatge feta, espècies i herbes, o briuats marroquins de carbassa amb cigrons, espècies i ametlles

Strudel de bolets: húngar amb nata (amb o sense paprika); amb gra de fajol, col o xucrut i comí de prat (alcaravia)

• Postres de carbassa: bundevare búlgar, kholokithopita grec o bulemas dulses de balabak de la cuina sefardita

Es farà especial èmfasi en l'aprofitament alimentari i la separació dels residus incl. la fracció orgànica per a compostatge. Dedicarem la part final a fer un tast tots plegats.

Material que cal portar: Carmanyola, drap i davantal.

Casal de Barri Torre de la Sagrera

Adreça:
Carrer de Berenguer de Palou, 64*66
:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Casal de Barri Torre de la Sagrera
Quan
13/11/2025

Web

Web inscripcions:
https://www.torrelasagrera.cat/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any