Taller monogràfic 'Un mese con Montalbano'

Horaris

Et ve de gust descobrir la cuina siciliana d'una manera diferent?

En aquest cicle de cinc sessions fusionem la passió per la gastronomia amb petites històries inspirades en l'univers mediterrani de l'escriptor Andrea Camilleri.

Cada sessió inclou una lectura breu, una immersió en la cultura siciliana i un taller pràctic en què cuinarem (i tastarem!) receptes tradicionals com la pasta alla Norma, els cannoli o els arancini.

No cal conèixer l'obra prèviament: aquest cicle és una invitació a descobrir, a través de la cuina i petites lectures, un tros de la cultura siciliana.

Una experiència per aprendre, gaudir i deixar-te sorprendre entre fogons i paraules.

Professionals: Maria Victòria Benito, cuinera i fundadora de "La Cuina dels Peris", i Bruna Restuccia, comunicadora gastronòmica i fundadora de "La bottega Clandestina".

"Gli arancini di Adelina erano il meglio del meglio, una cosa che da sola valeva un pranzo di Capodanno. Dorati, croccanti fuori, saporiti e morbidi dentro, con quel ripieno di ragù, piselli e caciocavallo che si scioglieva in bocca."

Antipasto: Arancini con piselli

Primer plat: Pasta con pesto di pistacchio e guanciale

Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Adreça:
Carrer del Comandant Benítez, 6
:
Les Corts
Barri:
la Maternitat i Sant Ramon
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
Quan
09/12/2025

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any