Visites a l'Ajuntament de Barcelona

Temporalment suspeses les visites presencials, a causa de la situació sanitària actual

Rutes. Els diumenges al matí es poden fer visites guiades a l'Ajuntament de 10.00 a 14.00 hores.

Tots els diumenges al matí, l’Ajuntament obre les portes de manera gratuïta i permet als visitants conèixer la història i l’arquitectura de l’edifici. Es fan visites comentades en català, castellà i anglès i es visiten les sales nobles de l’Ajuntament. Es tracta de visites lliures i no cal inscripció prèvia. A l’entrada es lliura un fullet explicatiu per als participants.

Visitar l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça de Sant Jaume, permet descobrir els secrets arquitectònics de la construcció. Hi ha espais de gran valor històric com l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, la Sala del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, la Sala Tàpies, el Saló de la Reina Regent, el Saló de Cent, la Sala del Consolat de Mar, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

A més d’aquestes visites, al llarg de l’any també es fan jornades de portes obertes els dies 11 de febrer (Santa Eulàlia), 23 d’abril (Sant Jordi) i 15 de juny (Corpus), de 10.00 a 20.00 hores. Aquestes visites són lliures, no comentades i no cal reserva prèvia.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Ajuntament de Barcelona.
Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.

Les visites guiades virtuals en els seus formats de cap de setmana, permeten una interacció directa amb el guia que acompanyarà els participants durant tot el recorregut amb explicacions històriques sobre els Salons.

Es visiten el Saló de Cent, el Saló de Plens o de Carles Pi i Sunyer i el Saló de Cròniques.

Les visites tindran lloc dissabte i diumenge.

Participació: fins a un màxim de 20 persones per visita

Durada 45 minuts.

Les inscripcions s’obriran 15 dies abans del dia de la visita.

En fer la reserva, rebràs un correu electrònic amb l’enllaç a l’aplicació de videoconferències a la qual hauràs d’accedir, juntament amb les indicacions que cal seguir. Recorda que en qualsevol moment pots cancel·lar la sol·licitud.


Visites virtuals no guiades :

Podeu fer la visita virtual en qualsevol moment i veure al vostre ritme els espais de l’Ajuntament en 360°, entrant al web trobareu els enllaços que us portaran a visitar el Saló de Cent, el Saló de Plens o de Carles Pi i Sunyer, el Saló de Cròniques i La Casa de la Ciutat.


Portes obertes: Santa Eulàlia, Sant Jordi i Corpus

En aquests dies assenyalats, Santa Eulàlia (12 de febrer), Sant Jordi (23 d’abril) i Corpus s’obren al públic més espais del que és habitual. Es visiten el Saló de la Ciutat, el Saló de Carles III, el Despatx d’Honor d’Alcaldia, la Sala Consolat de Mar, l’Escala Negra, el Saló de Cròniques, el Saló de Cent, el Saló de Plens, la Sala Tàpies, el Saló de Bon Govern, el Saló del Treball i el despatx oficial d’Alcaldia.

Horari i idiomes:

Català: a les 10.00, 12.00, 13.00, 14.00, 16.00 i 18.00 h

Castellà: a les 11.00, 15.00 i 17.00 h

Durada: 60 minuts

Participació: fins a un màxim de 20 persones per visita

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Més informació

Web preinscripcions:
https://www.barcelona.cat/visitesajuntament

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any