Visites a l'Ajuntament de Barcelona

Temporalment suspeses. L'Estiu de 2020 no es faran visites

Rutes. Els diumenges al matí es poden fer visites guiades a l'Ajuntament de 10.00 a 14.00 hores.

Acte suspès

Tots els diumenges al matí, l’Ajuntament obre les portes de manera gratuïta i permet als visitants conèixer la història i l’arquitectura de l’edifici. Es fan visites comentades en català, castellà i anglès i es visiten les sales nobles de l’Ajuntament. Es tracta de visites lliures i no cal inscripció prèvia. A l’entrada es lliura un fullet explicatiu per als participants.

Visitar l’edifici de l’Ajuntament, a la plaça de Sant Jaume, permet descobrir els secrets arquitectònics de la construcció. Hi ha espais de gran valor històric com l’Escala Negra, la Capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, la Sala del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, la Sala Tàpies, el Saló de la Reina Regent, el Saló de Cent, la Sala del Consolat de Mar, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

A més d’aquestes visites, al llarg de l’any també es fan jornades de portes obertes els dies 11 de febrer (Santa Eulàlia), 23 d’abril (Sant Jordi) i 15 de juny (Corpus), de 10.00 a 20.00 hores. Aquestes visites són lliures, no comentades i no cal reserva prèvia.

Altres

Se celebra a:
Ajuntament de Barcelona.
Organitzat per:
Ajuntament de Barcelona.

Visites lliures i comentades. És lliurarà un fulletó explicatiu a l'entrada.

Es visitaran les sales nobles.

Visites comentades: - Català: 11 h, 11:30 h i 12:30 h- Castellà: 10:30 h i 12 h- Anglès: 10 h

Jornada de portes obertes 2018: (per determinar les dates de 2020)Els dies 11 de febrer (Santa Eulàlia), 23 d'abril (Sant Jordi) i 31 de maig (Corpus), de 10 a 20 h. Aquestes visites seran lliures, no comentades i no cal reserva prèvia. Els dies de portes obertes no hi ha visites comentades.

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any