Visites guiades al Park Güell

  • Park Güell - Febrer 2015
  • Park Güell - Febrer 2015
  • ..
  • ..
  • ..

El Park Güell ofereix un servei de visites guiades en diferents idiomes amb la finalitat que conegueu de primera mà la història i la simbologia d’aquest espai, una de les obres més completes d’Antoni Gaudí.

Acompanyats per un guia especialitzat, la visita guiada us permetrà endinsar-vos en la Barcelona de finals del segle XIX, conèixer els secrets de l’arquitectura gaudiniana i la seva harmonia perfecta amb la natura i la sostenibilitat. Amb més de cent anys d’història, va ser un encàrrec que Eusebi Güell va fer a Gaudí perquè construís una urbanització per a famílies benestants.

El projecte d’urbanització va deixar pas a un gran jardí privat, que Güell cedia per a actes públics, mentre començava a aparèixer a les guies turístiques de Barcelona com un dels punts d’atracció de la ciutat. Els hereus d’Eusebi Güell van oferir l’espai a l’Ajuntament i l’any 1926 es va obrir com a parc municipal.

El parc va ser reconegut com a monument artístic l’any 1969 i va ser declarat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO el 1984.

Durant la visita, es fa un recorregut d’una hora, aproximadament, pels punts d’interès més emblemàtics del Park Güell, en els quals reviureu la història i connectareu amb els valors del modernisme, l’obra de Gaudí i el conjunt del Park com a referent d’urbanisme modernista.

Podeu consultar preus i horaris en aquest enllaç. 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Park Güell.


Visita guiada general
Preu: 12€ * per persona + Entrada a la zona regulada (imprescindible per a accedir a l'espai).
*Preu únic a partir de 7 anys. Els infants de 0 a 6 anys no paguen el servei de guia, però necessiten l'entrada corresponent a la zona regulada, ja que computen en l'aforament.

Grups màxim de 25 persones

La visita guiada té una durada aproximada de 50 minuts. Disponible fins a 48 hores abans del dia de la visita.

Idiomes disponibles: anglès, francès, català i castellà.

Consulteu els horaris a la pàgina web (parkguell.barcelona/ca)


Visita guiada privada

Mínim 2 persones i màxim 6 persones.
Per consultar les condicions de visita per grups de més de 6 persones, si us plau, envieu un correu electrònic a: visitesparkguell@bsmsa.cat

Preu: 40€ per persona + Entrada a la zona regulada (imprescindible per a accedir a l'espai).
Preu únic a partir de 7 anys. Els infants de 0 a 6 anys no paguen el servei de guia, però necessiten l'entrada corresponent a la zona regulada, ja que computen en l'aforament.

Durada aproximada: 50 minuts.

Idiomes disponibles: anglès, francès, català, castellà. Per consultar les condicions de visita per grups en altres idiomes, si us plau, envieu un correu electrònic a : visitesparkguell@bsmsa.cat

Consulteu els horaris a la pàgina web (parkguell.barcelona/ca)

Park Güell

Adreça:
C Olot, 7
:
Gràcia
Barri:
La Salut
Codi postal:
08024
Població:
Barcelona
On
Park Güell
Quan
Acte permanent

Web

Web venda d'entrades:
www.parkguell.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any