Visites guiades al Park Güell

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

S'activen les visites en grups reduïts per Setmana Santa.

Rutes. Endinseu-vos en la joia arquitectònica d'Antoni Gaudí i conegueu tots els seus racons plens d'història.

El Park Güell ofereix un servei de visites guiades en diferents idiomes amb la finalitat que conegueu de primera mà la història i la simbologia d’aquest espai, una de les obres més completes d’Antoni Gaudí.

Acompanyats per un guia especialitzat, la visita guiada us permetrà endinsar-vos en la Barcelona de finals del segle XIX, conèixer els secrets de l’arquitectura gaudiniana i la seva harmonia perfecta amb la natura i la sostenibilitat. Amb més de cent anys d’història, va ser un encàrrec que Eusebi Güell va fer a Gaudí perquè construís una urbanització per a famílies benestants.

El projecte d’urbanització va deixar pas a un gran jardí privat, que Güell cedia per a actes públics, mentre començava a aparèixer a les guies turístiques de Barcelona com un dels punts d’atracció de la ciutat. Els hereus d’Eusebi Güell van oferir l’espai a l’Ajuntament i l’any 1926 es va obrir com a parc municipal.

El parc va ser reconegut com a monument artístic l’any 1969 i va ser declarat Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO el 1984.

Durant la visita, es fa un recorregut d’una hora, aproximadament, pels punts d’interès més emblemàtics del Park Güell, en els quals reviureu la història i connectareu amb els valors del modernisme, l’obra de Gaudí i el conjunt del Park com a referent d’urbanisme modernista.

Podeu consultar preus i horaris en aquest enllaç. 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Park Güell.
Adreça:
Carrer d'Olot, 7
:
Gràcia
Barri:
la Salut
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any