Visites a Santa Maria del Mar

Arquitectura. Un passeig per les naus, la cripta, les tribunes i els terrats de la basílica.

La Basílica de Santa Maria del Mar ofereix un servei de visites guiades que permet conèixer la història i els secrets de l’edifici.

El recorregut de les visites inclou un passeig per les naus, baixar a la cripta, pujar a les tribunes i admirar les vistes des dels terrats de la basílica, a 35 metres d'alçada.

Idiomes de les visites guiades: català, castellà, anglès.

Podeu consultar els horaris i els idiomes de les visites aquí.

Horaris


Des dels terrats, comprendreu la construcció del monument, gaudireu d´unes vistes fantàstiques de la ciutat i n´entendreu la seva evolució històrica, el seu passat i el seu futur. Els ingressos de les visites ajuden a la recuperació i preservació de l´edifici. - Visita no adaptada, cal pujar escales.- No recomanat per a persones amb problemes de mobilitat greus i/o problemes respiratoris.- En cas de pluja forta no es realitza l´activitat.- Es recomana calçat còmode.- Visita no apta per a menors de 6 anys.- La visita pot ser modificada en funció dels esdeveniments litúrgics del temple.

Si desitgeu demanar informació o voleu concertar una visita privada o escolar escriviu-nos a visites@santamariadelmarbarcelona.org

Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica

Adreça:
Pl Santa Maria, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any