Els terrats de Santa Maria del Mar

Rutes. Visites guiades per les torres i els terrats de la basílica de Santa Maria del Mar.

Santa Maria del Mar ofereix visites guiades per les torres i els terrats, les tribunes i la cripta de la basílica. Durant una hora els visitants podran conèixer l’església des de dins, passejar pels seus racons i gaudir més que mai de la bellesa d’aquesta església.

Des de dalt es poden veure unes grans vistes de la ciutat i entendre’n l’evolució històrica, el passat i el futur. Els ingressos de les visites ajuden a recuperar i preservar l’edifici.

Horaris

La parròquia de Santa Maria del Mar, de la mà de Riosta Barcelona, us ofereix visites guiades per descobrir les torres, terrasses, les tribunes i la cripta de l´edifici. Una visita amena, rigorosa i amb moltes novetats! Podreu conèixer l´església des de dins, passejar pels seus racons i gaudir més que mai de la seva bellesa.

Des dels terrats, comprendreu la construcció del monument, gaudireu d´unes vistes fantàstiques de la ciutat i n´entendreu la seva evolució històrica, el seu passat i el seu futur. Els ingressos de les visites ajuden a la recuperació i preservació de l´edifici. - Visita no adaptada, cal pujar escales.- No recomanat per a persones amb problemes de mobilitat greus i/o problemes respiratoris.- En cas de pluja forta no es realitza l´activitat.- Es recomana calçat còmode.- Visita no apta per a menors de 6 anys.- La visita pot ser modificada en funció dels esdeveniments litúrgics del temple.

Adreça:
Pl Santa Maria, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any