Taller de cuina crítica i decolonial, a càrrec d'Ana Luisa Islas

Traductor de Google:

Schedule

A càrrec d'Ana Luisa Islas. Periodista i escriptora.

Mentre ens ensenya a preparar una recepta que fusiona diferents cultures gastronòmiques, l'Ana Luisa Islas ens llegeix fragments del seu llibre "Mejor oler a mar: apuntes sobre la descolonización del estómago" i ens convida a mirar cap al Sud Global per qüestionar-nos la relació entre els aliments que consumim i la història dels pobles originaris de Llatinoamèrica, així com a reflexionar de manera crítica sobre els pilars que fonamenten la nostra societat i qüestions com l'apropiació cultural o la migració. Al final de la xerrada es permetrà un espai degustació distès on la conversa segueix el seu curs.

Activitat emmarcada dins del programa Biblioteques sense fronteres.

Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Address:
Carrer del Segre, 24*32
:
Sant Andreu
Neighborhood:
Sant Andreu
City:
Barcelona
Where
Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra
When
03/11/2025

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year